Jag tror jag hatar DIG, just dig ja..ditt svin

Jag har cirkus 20 minuter på mig innan det är dags att gå sådär halvt bajsnödigt kvickt till tunnelbanan.. Jag tror jag synkar min tid för avfärd från kontoret med 3 olika klockor. Den på datorn, den på min vänsterarm och min mobils.
När jag känner att alla tre klockorna är överens så börjar jag gå.. datorklockan säger åt mig att ta det lugnt, klockan på armen säger åt mig att ta det lite lugnare och klockan i mobil säger åt mig att skynda utav bara helvete. Sådär är det varje dag för mig, och likt fan orkar jag inte ställa om någon av klockorna till ja tex korrekt tid? Nej, det skulle verkligen rubba den tillvaro jag byggt upp..

Kvarten kvar, jösses hjärnan får arbeta hårdare.. Ja, just det, jag glömde att jag varit här sen 9.30 imorse.
Det är jag och Johan på jobbet mot världen. Två män som just nu känner oss som bittrast i världen och vi hatar alla.... just ikväll är vi hela världens små ettriga fiender som bara SKA ha sista slaget trots att du klagjort att du inte vill bråka mer..

Vad ska jag göra i helgen? Ordet "SKA" har blivit något av ett hatobjekt för mig. Jag har valt att inte bearbeta det utan helt och hållet bara låtit det vara.. För tillfället så skiter jag ärligt talat i vad jag ska. "VILL" klingar så mycke finare, att göra som man vill. Och när man ändå är och nosar på Vill så är det nära att man ramlar över till "KAN" som i Kan själv och Kan du hålla käften... men det är så lätt att man tappar kontrollen över ett fritt KAN, rätt varé är så sitter man i sandlådan med piss i galonbyxorna och vägrar låta mamma hjälpa en.. för jag kan själv..vafan kan jag egentligen?

10 minuter, sen är det panik..

Åter till min helg.. jag tänkte att jag skulle ta och sova ut, riktigt ordentligt. Åka in till stan och kolla om den där jackan från Wesc är så snygg på galgen som den är som printscreenad bitmapsbild på datorn.

Nej nu får det vara nog.. jag orkar helt enkelt inte mer.. vi ses när vi råkas!

we don't wanna set up for the kill

Snart är det helg.. eller som dennis eviga msn-namn antyder: Snart är det lördag igen.
Och visst fan känns det så, även om man logiskt tänkt kan ha samma tanke om varje dag, "snart är det söndag,måndag,tisdag,ons...osv osv.".
Jag har köpt en T-shirt som har ett budskap och en önskan om att helgen borde ha vara 3 dagar istället för det primitivt omoderna antalet 2. Har inte folk förstått att 3 är det nya svarta?

Alla andra på avdelningen har gått på lunch.. jag förstår inte hur folk kan stoppa i sig lunch, än mindre ärtsoppa och pannkakor, klockan 11 på morgonen en vardag när frukosten knappt hunnit hitta rätt.
Kalla mig för ensamvarg, enstöring, emerit eller asocial för att jag inte samstrålar med kollegorna men det känns som bortkastade lunchpengar och lunchen bara blandar sig med frukosten och så får jag sitta med orolig mage resten av dagen.. Inte trevligt.

Jag måste se smått lustig ut när jag jobbar. För dom som inte vet så har jag rätt hård musiksmak och det är mycket In Flames, Foo Fighters och hårdrock/metal rent allmänt just nu.. och mitt huvud diggar rätt hårt till det när jag jobbar. Fingrarna smattrar normalt över tangentbordet men jag smygheadbangar med resten av kroppen. Undrar vilket jobb som är mest rock'n roll om man bortser från att vara rockartist eller roadie... tänk att ha ett jobb som innebär konstant kontakt med hårdrock! Jag skulle bli en riktig rockbrat och jobba som rockmäklare och sälja rockandelar i rockband och på alla affärsmöten skulle jag ha långt svart & lite fluffigt hår och trasig kostym.. en luddig idé utan riktig substans, jag får spåna vidare på den..och antagligen skulle vi åka ut ur kontorslokalerna med röven först för det skulle inte vara hissmusik i högtalarna direkt.

Dom springer omkring och filmar lite på avdelningarna nu, tror det är för nån tv-puff eller liknande.. Hör hur vissa blir ombedda av kamerakillen att "agera naturligt" och prata med varandra.. Det får mig att le lite och tänka tillbaks på sommaren 2006 och veckan i Åhus. Morgonen är ung, för ung för ett bakfyllt gäng stockholmare på en camping någonstans långt borta.. Alla är vakna, Christian halsar en halv flaska jäger och ser lagom instabil ut, hampus spelar gitarr och sluddrar lätt, mohlin sitter och fånler, resten av folket sover sittandes eller ser bara rent för jävliga ut. Då rullar en stooor reklamutsmyckad buss in på campingen, ut kliver en kille med en stor kamera och efter kommer en kille med ruffsigt hår. Vi var fulla och nyvakna, dom ville göra TV.
Jag fick uppdraget att gå bort och prata med dom, jag gick bort och bad om en tändare.
Det hade dom inte.. men innan jag hade vänt på klacken för att fortsätta bygga på ruset så hade jag fått frågan om jag och mitt gäng ville vara med i TV. Självklart gick samtliga med på det och resten av campingen glodde avundsjukt och nyfiket.. Det var sommarlovsmorgonsprogrammet "Hej Hej Sommar" som var på besök.
Snabbt fick vi veta att dom skulle filma ur ett såkallat "låtsasfönster" och vi skulle då agera NATURLIGT..
Naturligt blev följande:
Linus - Fick gå och kissa i en buske, påväg till busken vrålar dom åt mig att ta busken till höger.. jag skulle inte försvinna i ljuset då tydligen.
Christian - Skulle låtsas spy.. skulle än idag inte bli förvånad om han verkligen gjorde det.
Hampus - Spela gitarr och sjunga LITE tydligare
Hampus cheerleaderjänta - Hon hade ingen talang alls, så hon fick bära på lite saker..
Mohlin - Minns jag faktiskt inte riktigt.. har för mig att han skulle sitta med och låtsas(lätt gjort) beundra hampe.
Jag har faktiskt ingen aning om detta program sändes eftersom det är allmänt känt att min kropp inte ger någon respons innan vissa tider på morgonen.. Antingen sändes det och blev det mest censurerade sommarlovsprogrammet någonsin eller så blev det höjdpunkten på SVT's julfest det året.. vad vet jag men när jag hör någon säga "Agera naturligt" så vet ni nu vad jag tänker på.

Jag har inte hört något nytt om de separerade tvillingsjälarna Björn & Jakob. Vore kul att få höra lite ny info.. det är alltid roligare att höra saker om andra FRÅN andra (det är därför jag inte frågar dom själva). Fortsätter det såhär blir dom nackas svar på familjen Beckham.

crawl trough knives!

Tänk va lite snabb hektisk bas kan göra med ens morgonhumör.. kommer hit med ett litet regn&åskmoln hängandes fördömande över mig, efter fem minuter och In Flames - Take this life så kan jag inte låta bli att le lite. Då har regnmolnet bytts ut mot en liten sol, det måste det ha gjort för Åsa klagar på värmen på kontoret idag.
Något städarsvin eller nån från kökspersonalen har rensat Thomas bord på kaffemuggar, trist. Alltid när han börjar närma sig något som liknar ett eget köksskåp så upptäcks tornen av någon understimulerad städis.

En kollega tycker jag börjar se opropertionelig ut. Det tycker jag bara är befängt med tanke på att stora muskler och ingen hjärna varit min image sen 9an ungefär och snarare blivit en regel än ett undantag.
När jag är upprörd, stressad eller frustrerad över något så märker man det i gymmet. Då går jag på ren vilja och vredesmod, och det brukar räcka rätt långt..

Tänk dig att varje kväll när du går och lägger dig så dör du, hur skulle du förvalta dagarna om det var så? Skulle du satsa allt varje dag och verkligen leva upp till uttrycket Carpe Diem eller skulle du fortfarande lunka igenom vardagen med attityden att "jag dör ju ändå snart".. jag tror det skulle vara nyttigt för vissa människor att få dö lite, eller att utgå från att när du är död är det försent att ångra det man gjort och icke gjort.. fan va härligt för dom som känner att varje morgon är en ny dag och en ny chans att njuta... för tänk den dagen då du dör för sista gången, ska alla chanser ha varit förgäves?
Coolt på ett sätt om livet vore som ett gammalt klassiskt plattformsspel, som Sonic eller Super Mario. Du har 16 liv och varje gång du råkar klanta dig så får du en chans till förbättring..sen när liven är slut har du alternativet att antingen känna att du klantade till det eller att du gjorde tillräckligt och att kaffe kanske inte vore så dumt.

..Kaffe ja, kaffe har blivit en riktig last. Inte för att jag är beroende av det på något sätt men det är så oerhört dumt tänkt, idén kaffe. Kaffe blir gott om man bara tvingar sig till att vänja sig.. har du druckit kallt, gammalt, svagt, starkt eller beskt kaffe nån gång så väljer du att gilla det. Men varför ska man testas så mycket för att gilla denna speciella dryck, om man ändå i slutändan slutar med att du skiter stopp i toan varje morgon?

Fick nåt ryck häromdan, tror det var i förrgår då det plötsligt under nån timme ramlade in massa besökare.. jag hade inte skrivit något speciellt, antingen har någon länkat mig som mjukporr på nån annan blogg eller så är det något annat.

Undrar vad som är nästa steg efter bloggen..? Ungefär en person per land & kontinent verkar ha fått för sig att det är coolt att filma sin vardag, det tror jag är en idé som kan sälja stort. Det i sin tur skulle innebära miljonvinster för företag som sysslar med kameror och utrustning och det skulle leda till sänkta priser för alla, även vi som inte faller så lätt för trender....nåja ;)


Under pressure !

Mamma & Pappa har separerat.. Inte mina föräldrar, nej min mamma & pappa kilar stadigt och det får dom gott göra ett tag till.
Men gängets utnämnda mamma & pappa, björn & jakob, har flyttat isär. Helgens bravader blev för mycket för Pappsen som på söndagmorgonen ringde och bad mor hans att hämta upp honom och datorn..
Mamsen blev alldeles utom sig och klädde på sig och drog, utan en suck...
Likt två sommarkatter satt vi, jag & Johan, kvar i soffan och stirrade ut i höstmorgonen.
Vi fick inte riktigt fram något smart att säga.. På 5 minuter var lägenheten tom på människor, kvar låg en tung känsla av obehag och en långsamt krypande påminnelse om att vi faktiskt var bakfulla.
Björn hade försvunnit som en förälder som går för att köpa mjölk för att aldrig återvända.. Jakob hade hur enkelt som helst tagit sitt pick & pack som om det var det enklaste i hela världen..
Den här fighten är nog långt ifrån över, även om Björn som numera är ensamboende, uttryckt det som uteslutet med en försoning... Vi andra har blivit lite tagna på sängen av detta men jag känner iaf. för min del att vi inte borde lägga oss i på fler sätt än & finnas för dom när det behövs medhåll osv.


Jag behöver blogga mer känner jag. Undergroundmedie-delen av Sverige behöver såna som mig. Som skriver och berör utan att tråka ut. Vi omedvetna genier.
För erkänn, när ni väl satt er in i ett av mina mastodontinlägg som ibland dyker upp, så kan ni inte slita er.. Jag undviker tillochmed frågetecknet på föregående mening/fråga för att min övertygelse är så stor.

Jag undrar vad det är som får folk att klä sig efter musikstilar. Det är många som väljer sina kläder utefter den sorts musik de har i lurarna. Eller det kanske är tvärtom?
Undrar hur jag själv skulle se ut om jag klädde mig som min musik "krävde". Med tanke på att jag är född i en släkt med förkärlek för rock/hårdrock så borde jag kommit ur magen med pudelfrilla och gråtit med Tempest-toner.
Jag tror nog att alla klär sig omedvetet lite efter sin musikstil. Musiken har ju trots allt en stor påverkan på människor i samhället, annars skulle den inte väcka såna starka känslor.
Hur klär jag mig då? Jag vill ge en sorts illussion av att jag klär mig uppklätt rockigt. Jag jobbar lite på den stilen, för jag tror att när jag har den färdig och kan ge en riktig beskrivning.. så har jag nog fått fram den perfekta klädstilen. För jag snackar inte om att dra på sig en Led Zeppelin t-shirt och sen trä på kavajen.
Jag snackar om att kunna kombinera lite "swedishpreppy"-aktiga kläder som FilippaK's med t-shirtar och tröjor från ja tex. Papa Gaio (deras tryck är amazing!). Det är enligt mig en grym kombination.

Och nu till dagens nyheter i korthet:
- Jag har fortfarande för högt blodtryck
- Jag har sagt upp mig från min tjänst på Blip. Det är resultatet av terapi, läkarbesök och privata faktorer.
- Solid gör helt OK streetkläder.
-Jag tror mcdonalds,nacka, älskar mig..iaf. tjejerna där..trevligt..


Om du var Al Pacino för 5 min....

.... Så skulle jag busringa.



VARNING FÖR HÅÅÅÅÅÅRDA ORD!
Jag garvade levern av mig på jobbet... fick skylla på koffeinförgiftning.

A king in my own land..

Såg Wedding crashers & åt kebabpizza med Fridgen igår, riktigt mysigt.. På hemvägen så började tankarna svärma i skallen. Varför är man alltid som smartast när man är ensam? En genial tanke ersätter en lika genial och så fortsätter det tills man somnar och när man sen vaknar på morgonen är det temporära minnet raderat och man får börja om.. så är det varje dag. Det vore underbart att bara för en dag få minnas gårkvällens tankar, för oftast är det riktigt bra bloggmaterial/diskussionsunderlag som bara försvinner.
Ni har väl sett filmer hur journalister eller psykologer för "dagbok" genom att gå runt med en liten bandare i fickan.. rätt varé är så plockar dom upp den och utbrister saker som:
"- Folk såg äpplen falla men vem fan (Newton) frågade nånsin varför?" .. Få saker är så underskattade som det vi behöver hjälp att minnas.
Jag hade massa smarta saker i skallen igår som jag ville skriva om. Det var om känslor, moral och sånt där som folk ser som hyffsat viktigt. Men skulle jag försöka minnas allt det där och skriva ner det och försöka få det att låta lika bra som i huvudet... så skulle resultatet bli ivrigt och som när en bebis är glad men istället för att uttrycka sig med ord så flämtar den "huumm huumm hääuumm"..

Skidplanerna för i vinter börjar ta form och känns som att Vemdalen kommer få bli mitt "dome of faceplants" i vinter då det ligger 3 eventuella resor dig på ritbordet. Jag vill verkligen bara komma bort ett tag. Jag är visserligen en storstadsmänniska i grund och botten och skulle inte flytta ifrån sthlm om man så hotade mig med en eldgaffel.
Men jag känner att just nu har jag en del negativa tankar att radera och vad gör bäst det, om inte riktigt frisk luft från toppen av ett fjäll?


Trädgården sommaren 07..

..hade sin sista kväll igår. Det firades med buller & bång, dåligt väder och lite för mycket kläder.
Gustaf har gett mig fullmakt att skriva en liten resumé om denna kväll som för oss båda började runt 23.30 igår kväll.
Vi möttes upp vid T-centralen 23.20 ungefär. Redan där såg jag tendenser till vart denna kväll var påväg. Gustaf hade lite svårt att hitta mig och det tog honom 5 mobilsamtal att hitta mig och varje samtal avslutade han på ren automatik med "pussokram". Jag har aldrig varit med om en kille som avslutat samtal så, och då har jag pratat en del i telefon i mina dar...
Gustaf var pratglad och tur var väl det, för jag var sönderarbetad och kunde knappt vänta tills jag hade något rusfrämjande i handen....och kroppen.
Det var inga problem med att komma in, de kära vännerna, vakterna, släppte glatt in oss båda två.
Vi styrde kosan mot baren och styrde sen därifrån med varsin drink. Jag stänkte i mig den som om jag aldrig druckit annat..
Under kvällen sprang man på en svårräknad skara vänner & bekanta. Jag har aldrig varit den som dansar på krogen, jag ska alltid mingla och vara genomtrevlig och när det väl börjar spritta i mina ben så är klockan redan sängdags och vakten pekar hemåt.
Så när jag var på mingelhumör åt det vänskapliga hållet då man står och pratar jobb, framgång och gamla skolminnen så var Gustaf på ett annat humör. Hans testosteronnivå var på topp ikväll och att prata med killar var snudd på manodeppresivt för honom så jag tappade med jämna mellanrum bort Gustaf för att han:
1. Stod i baren och beställde nåt
2. Stod i baren och skulle beställa men pratade med en tjej
3. Hade försvunnit och när han hade kommit tillbaka mindes han inte vad han hade gjort men trodde han pratat med en tjej..

Så var det hela kvällen lång, och när han inte hade nån östrogenkälla i närheten så gick han på mig. Mitt nackhår var en stor favorit som lockade till många ruffsningar och jag fick även några ömma kindpussar.
Till slut fick jag nog, jag kunde inte se mig själv gå hem med Gustaf, än mindre sova bredvid honom, vem vet vad han hade i kikaren med alla dessa oskyldiga kindpussar.
Efter att ha diskuterat våra penisar och annat dumt så drog jag..
Jag kramade alla vänner hejdå, skakade tass med all personal och tackade för en grym sommar och sen vart det taxi i full kareta till slussen.
Där hittade jag en ordentligt fryntlig Micke. Micke hade varit på personalfest och ramlat runt i hela stan, han hade faktiskt besökt kön på trädgården men längre än dit kom han inte..
På bussresan hem diskuterade vi högljutt kvinnobröst och vad man gör om man får chansen att lägga vantarna på ett par. Vi försökte även ålders- & nationsplacera 2 väldigt mycket yngre tjejer som satt framför oss..

5 minuter tog det efter hemkomst till micke...5 minuter, sen sov vi båda två som två förvuxna alkoholiserade bebisar. Jag väckte micke på morgonen genom att gå in och lägga mig bredvid honom och somna, och snarka.
Det fick micke att gå upp, duscha, äta frukost och göra sånt man normalt inte gör på en lördagmorgon.. mina snarkningar har makt, jag säger de..
Sen blev det hamburgare & Dawn of the Dead...

Får se hur det blir idag.. jag återkommer.....INTE!

Read and Bleeeeeed

Veckan är till ända och jag vill bara kasta av mig skorna, vrida korken av en ölflaska och halsa innehållet jättesnabbt... Men så blir det ju bara i sagorna.
Sanningen är som så att när den här dagen är slut kommer jag ha jobbat till 23.30 och det enda jag vill vrida av är datorn.
Helg är underbart, speciellt nu när man börjat lära sig hur man förvaltar och uppskattar dom bäst..
Tidigare var det fredag hela veckan för mig och en helg var inte mer värd än en rutten måndag. Nu är verkligen fredagen, toppen på veckan då vilopulsen höjs och den alltid vilande promillenivån får en skjuts.

Ikväll & imorn har Trädgården bartömning och avslutning för säsongen! Jag tycker att så många som möjligt sammanstrålar med mig och marscherar mot flemminggatan 2-3 ikväll efter att jag lämnat jobbet.
Väl där ska vi dricka tills vi är snygga, skratta tills vi gråter och imorgon sover vi tills vi vaknar.
Inga konstigheter kort o gott..

Imorgon släpps nya PapaGaio T-shirtar.. kanske glida in och skaffa sig ett ex på Stuk, det är alltid ett alternativ till å ligga och analysera svett från olika kroppsdelar hemma.

Visst har jag blivit aktivare? Nu ska vi bara se om ni läsare föredrar kvantitéten före kvalitéten.

...fast vi kan väl alla enas om att kvantitét är en kvalitét i sig?

Sälj sälj sälj!

Någon som vill köpa min blogg?
Enligt
http://leapfish.com/domain_name_appraisal.php?url=http%3A%2F%2Falacarte.blogg.se%2F
, så är min blogg värd hela 41$. FörtioEN Dollar.
Min mailadress är värd 2 327 Dollar.. rätt förståeligt att den är värd mer eftersom min mailadress mer eller mindre anses som ett begrepp i affärsvärlden,typ. Plus att den är ett inarbetat varumärke sen 1994.
Gå in och kolla, se vad din favoritsida är värd.. du vill nog inte veta vad du själv är värd. Namnet "Linus" harvar kring 127 dollar och för den nätta summan så är jag din, utklädd, avklädd, you name it.

Hade deppsnack med björne igår över ett par liter kaffe.. vi försökte komma överens om vems liv som sög mest.
Jag blev diskvalificerad eftersom jag dopat mig..dvs. jag intalar mig bara att livet suger.

Blir så avundsjuk på min granne. Hon är från norge och åker dit såfort hon inte går i skolan.. Väl där så åker hon skidor (under säsong) nonstop och jobbar på ett café i backen. Jag blir så avundsjuk att jag funderar på att gå ut i skogen med mina skidor och GÅ offpist.. i ren protest självfallet.
Ge mig snö, serva mina skidor och släpp sedan lös mig på ett brant kilometerlångt skogsparti med 2m lössnö.
Jag lovar, det blir underhållande..

Jag brukar skriva att jag återkommer senare under dagen men i 9 av 10 fall så skiter jag i det.. därför återkommer jag inte idag..


Fotograf: Jonas Wikström
Skidort: Borgafjäll v.9 - 2007

Damfotboll vs Paralympics

Diskuterade lite damfotboll över lunchrasten på msn med min vän Kim (som för övrigt styr & ställer med kimraev.blogspot.com). Det var inte svårt att komma överens om den nivå vi anser att damfotbollen i världen idag ligger på. Vet inte riktigt om vi kan tala om nivå riktigt, vi måste ta det till ett djupare plan, genom trapphuset, genom källaren, genom betonggrunden.. någonstans där under tror jag nivån på damfotbollen ligger.
Jag är ingen kvinnohatare, absolut inte, tjejer tar upp stor del av mitt RAM-minne i skallen..
Men jag förstår inte hur offantligt dåligt man kan spela. Är skillnaden så stor i fysiken jämfört med männen att det inte går att slå en korrekt crosspass? Och hur kommer det sig att, trots att jäntorna tar i så att celluliterna spräcks, att skotten med vristen är lika tama som ett inkast med lovikavantar?
I studion blev man imponerad över att USA-Nordkorea(Sydkorea?) var en så snabb & tekniskt välspelad match, jag å andra sidan kunde inte låta bli att tänka den gången Malmös pojkar födda 89/90 slog Malmös Dam A-lag med 9-0.. Sen när sverige spelar 1-1 mot Nigeria så är jag på gränsen att offra knogarna i närmaste trädstamm, det GICK att spela sämre.
Nu ska jag inte klaga mer på tjejerna.. ärligt talat så tror jag dom kommer åtminstone ta sig topp-3 i denna turnering där betoningen ligger på att vara minst sämst.


Uppsnappat:

Björn har fått jobb, han säger att ryktet går om att han värvats som en sorts Zlatan, va roligt med såna spekulationer runt en kille som hatar sitt jobb och branschen han tvingas stanna i... det lär ju INTE skapa ångest.

Micke torskade sitt liv i tisdags.. i 2 veckor ska han pendla fram och tillbaka mellan Uppsala. Han hinner följande under sina timmar hemma: SOVA. Han har istället betalt för de 18 timmarna han är vaken.

Jag tog mammas matlåda imorse trots att hon sa att jag skulle ta den andra. Ibland hänger inte hjärnan med..
Folk får gärna ge mig ett jobb som förbjuder mig att fatta beslut innan 12 om dagarna, de vore perfekt!

...De kommer mera, nu ska jag ta mig igenom den här dagen...

SWINGERS

När man styr och ställer över en blogg som är erkänt uppskattad och lagom populär så blir det lätt så att man sår frön. Fler skapar bloggar, fler och fler tror att just deras tankar är intressanta.
En blogg som försöker låna av andra tappar snart läsare och slutar så småningom att uppdateras... det är bloggaren som är ute efter "snabba ratings".
En annan, låtsas som att det regnar och lägger ner omsorg på sina inlägg.. För tillfället kanske det inte är så många som besöker sidan men när den dagen väl kommer så kommer den stora skaran ha en massa roliga inlägg att läsa och ju fler inlägg desto fler besökare.

Jag tillhör bloggmedelklassen, det är vi som är aktiva omsorgsfulla bloggare som skrapar ihop vår lilla beskärda del av bloggbesökarna dagligen, ibland får vi en berömande kommentar och det utbyts lite komplimanger.
Vissa hamnar snabbt i topp, dom väljer ett kitschigt namn och väljer ett populärt spår som oftast är beprövat av andra... dessa bloggar håller sällan en längre tid, tur det, känner att det börjar bli lite väl många "stureplansskvaller"-sidor..

Men för att fokusera på mig en stund.
Jag har ett par vänner som gett sig in i det här med bloggandet, att offentliggöra hjärnkontoret.
Gustaf är en sådan vän, hans blogg är riktigt intressant att läsa och det är alltid något nytt, han spinner inte vidare på samma spår... Detta är självklart enbart positivt men för tillfället har han hamnat i någon sorts idédepression. I sin jakt på besökare och det ultimata målet, att vinna mot min blogg, så använde han sig av en såkallad "Rubrikhoax". Den innebär att man ger dagens inlägg en rubrik men istället för att använda "nallar" som rubrik om dagens ämne är nallar, så valde han populära sökord som "Sex porr naket horor sprit knark swingers bajs politik sport" och lade in som rubrik. Såfort någon random snuskgubbe söker på något utav dessa utvalda orden så ploppar gustafs blogg upp.. dom misstänker självklart att killen sysslar med sexnoveller men ICKE, dom har bara gått rakt i Gustafs fälla.
Nu har Gustaf fått härdsmälta pga av detta, han känner sig som kung över Bajs & Swingers, och det är väl inte alltför smickrande kanske man kan säga..
Så kan det gå, ibland är det bättre att bara betrakta elden på håll istället för att leka med den..
Men Gustafs blogg är bra ändå och ni kan läsa den om ni går in på :
gustafarborelius.wordpress.com.

Sådärja nu har jag gjort nog med reklam och lekt doktor.. bloggproffs..hmm..

Jim Beam

Helgen försvann ganska snabbt.. man får verkligen inte många timmar på sig att förvalta de två dagarna.
Missar man de första 24 timmarna så är de resterande lika meningslösa ungefär..
Vad gjorde då jag? Jag spelade guitarhero på fredagen, det var upplagt för en helkväll med utklädnad, rockposer, rockdricka & maxad volym.. till en början så såg det ut som om vi skulle få oss precis detta.
Om inte liket i lägenheten över björns hade fått liv så hade vi säkert rockat än idag.. Klockan är 20.10 när fanskapet ringer på och klagar över att vi har för hög volym på.. Björn beordrade in mig i ett annat rum för han såg att jag hade ett å annat att säga henne om vad jag tyckte om hennes åsikter... Smart drag!
Efter det så tappade vi lusten helt o hållet.. folk inser inte att en stor del av känslan i guitar hero ligger i hur HÖGT man spelar..

På lördagen hostade Sniken fest, det var en trevlig tillställning som aldrig riktigt fick den sprutt som den förtjänade..och som antagligen skulle krävts för att få mig att supa till och sen spy däckad bakom en bokhylla.
Istället hamnade jag på en madrass hemma hos micke bakom hans soffa. Hans far Lalle väckte mig ömsint på morgonen med ett lågmält "LINUS DU SOVER VÄL INTE?!".. nej jag sov inte.

Igår, söndag, ja det var just en sån där dag som man bara undrar hur skaparen tänkte. Det går ju inte att göra söndagen till något annat än en rehabdag, vare sig du har supit dig naken och förtvivlad eller suttit hemma och spelat yatzy med din bordslampa.. Jag gjorde det enda rätta och gjorde ingenting. Tror jag stoppade i mig ERROR kalorier och förbrände 0.

Och innan man hunnit rätta till sig i sängen så är det måndag och man slår upp ögonen.. lika plågsamt långsamt som förra måndagen.. Den som vaknar en måndag och känner livslust, den personen hatar jag..

Got a lot of good things on sale stranger!

Det har länge varit outtalat, ingen har velat röra vid ämnet.. De som har vågat har starkt ställt sig emot det och sagt att tiden inte är mogen, att han inte klarar ansvaret.
Han klarade 1an, struntade i 2an, knatade igenom 3an och sen slet han tills nu med CV och Zero.. I förrgår tog han itu med 4an och redan igår såg man att profetian eventuellt kunde stämma..
Micke har fått sig en följeslagare, denne "man" fick för 20 år sen namnet Björn och det har han burit med stolthet sedan dess... Deras livsuppgift är att klara av samtliga Resident Evil-spel som kommer i deras väg. Micke har redan gjort det och nu är även Björn nära. Han får stå ut med mycket skit & gliringar, det är ingen barnlek detta, jag och Micke vakar över minsta misstag han kan tänkas göra och vi hugger såfort tillfälle ges..
Nu har Björne snart kommit halvvägs igenom spelet som tog Micke 24 timmar att klara första gången och 8 timmar andra.. Jag och Micke har vakat över varje steg, kommenterat varje miss och applåderat varje framgång.
Hade det varit på riktigt hade vi gladeligen klappat Björn på axeln och sagt,
- ut och döda zombies med dig nu din buse, och sedan ruska om hans hår sådär faderligt som bara en mentor kan göra.

men nu är det ju inte på riktigt.... tur de, för Björn har redan dött 11 gånger i spelet.


Papa gaio !

Fick mina två nya mästerverk på posten igår... se och avundas!
....För inte fan är dom billiga.

134424-6
Svart pocket T-shirt

www.papagaio.eu
Allmänt snygg

www.papagaio.eu för mer info och shop

råck!

Paniken har lagt sig, näsblodet har torkat, telefonen har inte ringt sen innan lunch, nån som kallar sig Psycho loggar in på msn... och jag andas ut.

Omställningen från tv4.se till blip.se och vice versa blev tydligen för stor för mig och jag fick ett litet breakdown igår tror jag om jag ska analysera mitt eget inlägg..
Men nu är jag gamla vanliga mannen igen.. känns skönt.
Den tunga känslan av en stor sten på mitt bröst var försvunnen när jag vaknade imorse.. luften var sådär skönt höstsval och för första gången sen förra hösten njöt jag riktigt mycket av att rulla ihop mig till en liten larv i mitt täcke.. Ensam åt jag frukost, klappade hunden.. snodde lite tandkräm.. allt jag gjorde känns nu i efterhand som en Norah Jones-låt, alldeles fridfull och med ett skönt gung som man inte kan låta bli att ryckas med av.
Hoppas det blir lika härligt imorn att vakna..

Snart ska vi ha möte om Lego, visst låter det seriöst?.. Det är de.

Får återkomma senare.. det börjar rycka i den lilla dansmusen inom mig som vill ha kaffe..den skriker att KOFFEIN KOFFEIN ÄR MITT ENDORFIN!..typ

Mitt liv, någon?

Är det inte fantastiskt hur en människas värderingar, åsikter, motiv & filosofier, plötsligt bara kan förändras. I vissa fall säger det poff så är moderaten kommunist och i andra fall bearbetas en förändring sakta men säkert fram.
Nu vet jag inte riktigt hur mitt fall ser ut, jag skippar gärna kommunist-grejjen.. Nu säger jag inte att jag över en helgs bakisångest plötsligt har insett att jag hatar television. Jag menar snarare att, sen jag insåg att varje arbetsdag på Blip inte är en fest, så har jag börjat tänka på inom VILKET yrke skulle jag få uppleva det..
Missförstå mig rätt, jag tycker Blip är en grym arbetsplats, men nu är det seriöst, plikter, det är kontrakt och det är måndagsmöten.. och det här var inte min bild av det seriösa.. att ta emot samtal från arga bonnläppar som inte insett att deras barn kan en telefon bättre än dom själva.
Men jag har lovat mig själv att göra ett försök här tills jag kommit på vad jag vill göra..
Ett förslag som jag tänkt på förut men som fått läggas på is pga min framgång på tv4 är:

Säljare
i klädbutik - Skulle du kunna tänka dig att bli dressad av mig? Skulle du verkligen ge mig inflytande över DITT val av klädsel? Erkänn att tanken är lockande..

Åh, nu till saken som fick mig att sätta mig att uppdatera bloggen bara ögonblicket efter första uppdateringen...
Det första tecknet på att väggen är nära dök upp för en halvtimme sen, skulle snyta mig.. kändes lite täppt, jovisst, nog var det täppt alltid! Hela snoken är full av blod så här sitter jag med papperstussar i båda näsborrarna och känner hur jag snöt ur mig en liten del av livet där för en halvtimme sen... Kanske borde jag tagit ut mer än 1 vecka ledigt i somras?


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Efter cirkus en vecka frånvaro började det klia i hjärnkontoret och jag bestämde mig således för att börja plita i bloggen igen..
Bloggen har blivit min tillflyktsort, en påminnelse om tider då saker o ting var lättare, då jag inte hade fast heltidsjobb med massa kontrakt och en egen plats på jobbet där jag sitter och pillar sönder en klocka av plast och dåliga skruvar om dagarna.
Jag har blivit bortskämd gott folk.. Det är bara jag som efter en veckas anställning kan börja tänka "Hmm undrar om jag ska uppdatera mitt cv och dra iväg ett par imorn efter jobbet..". Jag blir aldrig nöjd!

Imorse stod jag och 50 pers i kö för att våra passerkort vägrade fungera, trodde först att det var ett straff från tv4.se för att jag bytt avdelning, men så mycke kan dom ju inte älska mig att dom straffar 49 andra.. men vem vet vad vissa gör när vredesmodet får överhanden.

Man får roliga mail som kung över Blip-supporten. Tyvärr får jag inte publicera dom här, det är inga offentliga handlingar och jag skulle äventyra vissa delar av min frihet om jag gjorde det...typ.
Däremot så kan jag ju avslöja vad jag egentligen skulle vilja säga till alla dessa som tagit sig tid att ringa, maila, smsa osv osv osv.
"Jag ger blanka fan i vad du tycker om våran policy, det är inte jag som bestämt det och därför ska jag inte kölhalas via telefon av dig och din "för-tidiga-utlösning" till man för att ni inte har koll på vad ert barn gör med telefonen.. sälj barnet, släng telefonen, gör tvärtom, JAG BRYR MIG INTE".

Jag har väldigt mycke saker inom mig idag som jag skulle vilja skriva i min blogg. Tror dock att långa ramsor beståendes av svordomar & osammanhängande meningar i slutändan kan bli rätt tråkigt..
Har även varit väldigt frågvis idag mot min kollega, hon som ska lära upp mig. Jag har lärt mig att man ska ta det mesta på msn med henne för när man frågar henne nåt så spyr hon ur sig all information inom loppet av 5 sekunder. Så tar man det på msn så har man ju kvar svaren, tar man det vanligt så spyr hon ju bara.. och jag slipper få ett nervöst sammanbrott av att ständigt få fråga "ursäkta, det där sista..va sa du?".

Nu låter det som att jag HATAR mina kollegor, det är tvärtom, dom är helsköna på alla sätt...