Mammas lilla He-man..

Utgången igår går väl antagligen inte till historien som en av de mer "klackarna-i-taket"-aktiga.. Men det var kul sålänge det varade, sisådär 20 minuter med andra ord.
Jag och min vän Eva tog en sväng förbi F12, ett väldigt vackert och coolt ställe med hög såkallad "trendfaktor".
Mycke trevligt folk också, tyvärr hann vi bara njuta av en drink och sånär beställa en ny innan Eva bestämde sig för att tappa bort sin plånbok.. det blev inga fler drinkar och krogrundan tog slut där.
Om jag inte visste bättre så skulle jag tro att det hela var ett tecken åt MIG, att inte dricka mer och börja dra mig hemåt istället.. Varför straffet hamnade på Eva, det vet jag inte, men herrens vägar äro outgrundliga.
Eva var iaf. snäll och väntade den där 1 ½ timmen på min buss i Orminge, tror vi hann diskutera både himmel och jord.. tanken var att vi skulle våldgästa ett par vänner, däribland hennes kille, som bodde i närheten men dom hade starkt uttryckt ett tjejförbud för kvällen.

På bussen fick jag ett härligt fyllesamtal som räckte ända tills jag själv låg i sängen.. där blev jag för svår att prata med så jag (tror!!) sa artigt godnatt och somnade.. tid för insomningen räknas till runt 03.15...12 timmar senare vaknar jag och mår för jävla risigt. Nu är jag inte bara förkyld, jag har även ont i lederna och även ryggen börjar smärta lite.. det luktar sjukskrivning snart om jag inte mår bättre imorgon.

Något som jag skulle vilja ha för att inte förvandlas till en bitter kossa, skulle vara ledighet.. Inte bara en eller två dagar, utan en hel vecka.. inge festande, inge tränande och mobilen i ett ljudisolerat rum. Då skulle jag må så oerhört bra.. kan nån fixa det åt mig?


Namnlös 1

Veckan är snart till ända och inte ett riktigt inlägg har jag lyckats ådstakomma.. det har faktiskt inte gått helt obemärkt förbi och det har pikats flitigt på msn.
Men lugn, bara lugn, här kommer ett sprojlans inlägg..

Den här veckan så har jag varit ett vrak. Med mast, segel och hela kittet, sänkt på en havsbotten..så har jag mått.
Blev påmind om att dagarna på Gotland inte räknades som ledighet för kroppen så nu har jag dragit på mig en förkylning. Den är väl inte alltför allvarlig men tillräckligt för att sätta glapp i kontakten som tänder partygnistan.
Har varit ledig från TV4 under veckan (tills igår), men istället för att ta vara på ledigheten så valde jag att jobba på västertorps utomhusbad. När man jobbar som badvakt på Västertorps utomhusbad så gör man två ansträngande saker om dagen: öppnar och stänger. Det är kanske inte ett jobb som kommer ha en avgörande roll i mitt CV men cash is king.

I samma stund som jag klev in på Tv4 igår så började kollegorna tracka mig för mina fjolliga hostningar. Jag kan inte påstå att jag nånsin gått in för att göra hostningar och en förkylning till en macho-grej men dom är ju mellan 7-15 år äldre än mig och vissa komplex blir ju värre med tiden.
Fick veta ett första intryck igår också.. första gången Anna på avdelningen såg mig så trodde hon på allvar att jag var homosexuell. Hon gav mig ingen riktigt förklaring men efter att ha sett mig jobba här 3 år så bestämde hon sig för att jag nog var hetero ändå (tur för mig?).
Det är ju lite intressant hur folk kan uppfatta en efter första gången man klampat in i deras tillfälliga minne.
Och bögig verkar vara ett återkommande begrepp för min del. Den som kan ange vilka egenskaper som gör mig bögig så skulle jag vara tacksam..

Hade en trevlig kväll på Trädgården igår tillsammans med Eric, Maria, Jocke och Lisa. Hittade även Johannes och hans korte vän. Det var riktigt bra drag, men jag har lärt mig att inte vänta mig nåt mindre från Trädgården.. Insläppet hade i princip stannat upp när jag ramlade in vid halv tolv men efter en sedvanlig handskakning och snabbt träningssnack så var jag inne och förbi kön snabbt som vanligt.

Ikväll blir det väl utgång igen. Jag kan helt enkelt inte ta det lugnt och det känns ju för jävligt allvarligt talat. Jag gnäller i min ensamhet om att jag jobbar för mycket och sover för lite och när jag väl är ledig så dricker jag på sthlms krogar. Tror iofs. inte att jag är unik på några sätt.. tror tillochmed att det finns såna som anser att ledighet = sprit.

Nu får de räcka för ikväll, ska torka kallsvetten ur pannan och svepa en kaffe och sen slita vidare i dimman.. hoppas vara lite flitigare i uppdateringarna denna vecka och framöver.. ni får vara på mig om jag är lat vafan!

STHLMSVECKAN 07, ooyaa..

Kan tänka mig att de finns några oroliga själar där ute som längtat lite smått efter ett inlägg om min vistelse på Gotlands sthlmsvecka..
På tisdagen började förberedelserna, började med att hänga i stan under dagen, ströhäng så att säga.. sen bar det av hem för att packa! Basic-saker som byxor, badbraxxor, hårvax, tandborste, tofflo, tröjor av alla dess slag med mera packades ner och så drog man hem till Johan och mötte upp jakob & bulan som var lika förväntansfulla som jag. Det gick knappt att sova den natten minns jag.. delvis för att de inte går i tältsängar och så för att jag visste att jag hade ett par fullspäckade dagar framför mig.
Inte alls morgonpigg steg man upp vid kvart i sex och duschade..
Vi spolar fram lite och skippar saker som påklädning, tandborstning,bilresa och hoppar direkt till båtresan..
Det var fullt på båten och det kändes inte som nån vidare idé att ställa sig i nån kaféteriakö utan de fick bli poker, som jag för övrigt vann!
Framme på gotland var de sjukt varmt och med packning var man snart svettig och mysig.. de visade sig att vi hade en lång charmig promenad framför oss innan vi skulle vara framme vid campingen (norderstrand).
Efter vissa pauser såsom kiss-, glass- & konstpauser så kom vi fram.. det hade dock inte dom i gänget som åkt dagen innan gjort.. dom hade lekt "gömma-flaket" kvällen innan och var på öljakt i Visby, lagom roligt. Efter att ett regnmoln dragit över oss och blött ner de mesta som kom dom i bilen.. underbara killar må jag säga.
In med väskorna i bilen, sen till systemet och shoppa saft.... och på den vägen var det.
Onsdag kväll -  Björn Rosenström var i stan.. det visste jag inte alls faktiskt. Vi var ett samlat gäng som gick mot stan men de slutade med en splittrat klunga som hamnade lite varstans. Jag hamnade på Sea Side med henke och några tjejer.. henke påstod sig ha ragg på campingen och drog efter att jag generöst gett honom en drink. Tjejerna försvann i ett moln och på nåt vänster var jag nu ensam där inne.. och när det var som mörkast så steg han på scenen, kungen av jaa.. raggarrock heter det va? Björn JÄVLA Rosenström! Han var riktigt tung och jag hade inget emot att gå hem ensam den natten nynnandes på "Jag är såå heeeet..."

Torsdag dag/kväll - Bakfyllt och allmänt illamåend, några försök till beachfotboll som uteblev.. nä, istället handlde man på sig ett flak med baccardi,smirnoff och cube.. mysdricka som skulle få rehaba mitt ölskadade sinne. Och det hjälpte väl antar jag.. var lite smågrinig under dagen men de lättade och när jag mot 00-tiden hade fått i mig en hel del och några drinkar och en fejktatuering på bröstet så mådde jag riktigt bra... Wallers var ett utomordentligt mysställe med skön atmosfär.. lite vuxnare men fortfarande så man såg ett par klackar i taket.
En oförglömlig hempromenad med johan,björn,"janne" & dennis..

Fredag dag/kväll - Började dagen på stranden med Jakob.. ett par baccardi i magen lade grunden för en dag som skulle spenderas nästan uteslutande med jakob. Efter att ha slummrat till på stranden så drog vi in till stan där vi mötte Camilla och Sara som precis hade kommit med båten.. dom hade ett par timmar över innan dom skulle till Tofta så då sammanstrålade vi och drog och åt mat. Jag åt en helt sjukt god pastarätt med kyckling och stark sås, Don Simone tror jag bestämt. En promenad mot systemet blev istället klädshopping, jag hittade en grymt snygg tröja som jag lär synas i inte bara en utan kanske två dar under resten av sommaren.
Med påsar i händerna och under ögonen drog vi oss ner mot stranden för att ta pulsen på livet där. Kallis var sjukt, stranden runt kallis var sjukt.. allting blev med ens heltsjukt och PANG så var jag solbränd så de räckte till en till.
Hem, föra på Xanté och passionsfrukt, pussas lite, wrooom in till stan..Burmeister där jakob blev toknykter och ville dricka vatten. Sagt o gjort, jag fick helt enkelt dricka för två.. och jag antar att jag gjorde det..duktigt Linus.
Hittade Frida vid hemgången och vi skulle rycka upp Jämtbergs tält.. de gick sådär eftersom jag inte visste var det stod.

Lördag dag/kväll - En dag som mest handlade om att sola och slicka såren.. ströpackande in på kvällskvisten då hela tältet revs. Kändes som en enorm befrielse när tältet revs. Vi var ¨på väg hem och trots allt roligt som man varit med om så kändes det bara så underbart.Låg mest och åt skräpmat och chillade hela dan för övrigt.. båtresan hem blev en seglivad historia. Björn & Dennis blev fulla och jag och jakob var dödströtta.. den senare sov väldigt gott medans jag själv satt som en dement kackerlacka och stirrade ut i tomma intet.
I Nynäshamn så kom vi av för sent och missade pendeltåget.. det hade resulterat i 2-3 timmar ytterligare väntetid på att få komma hem på riktigt.. Vi gav helt enkelt upp efter en timme, jag sov, Bulan pratade om självmord, jakob såg apatisk ut och johan gick omkring. Till slut tog vi en taxi till hammarbyhöjden och skildes där åt. Det var 3 tysta men nöjda män som åkte med tunnelbanan den morgonen och det var en lycklig man som fick lägga sig i sängen hemma i kummelnäs och somna igår.

Resans bättre - När Björn raggade på tjejen i lakritskiosken och gav sin morsas nummer till tjejen istället för sitt eget. Martin ligger och snackar nästan i sömnen om hur glad han är och vilken bra dag de ska bli imorgon då han får slå ner johan och jakob (bra dröm??). Emelie. Frystorkat. Johan full (alltid bra, jag älskar det!).
Finns säkert mycket mer..

Resans sämre - Snyltande tjejer..

Jag lär bli tvungen att fylla på här allt eftersom men tills nu får de vara nog..


rALAN summering

Igår 17.00 packade vi ihop LANet för iår.. Det var med blandade känslor som vi drog ur nätverkssladdarna och man kunde höra några suckningar.
Efter städningen försvann alla och LANet tillhörde numera den gångna helgen.
För mig som inte hade lämnat lägenheten en enda gång var det en stor chock.. jag hade hunnit bli riktigt ljusskygg och halblind så jag fick gå på rent minne till orminge centrum.
LANet har bjudit på många minnen.. tyvärr blir det svårt att berätta om minnen här för det är endast de berörda lr riktigt insatta som skulle förstå.

Bästa nick-namnen:
Ture Pulka, Hagamannen, Taskige Thomas, lisa_14,Pick, Hårda Hasse, Spjutkastaren, Dallrige Daggis.

Roliga minnen:
-Micke på Dota, vilken enorm överlägsenhet. Den beskrivs bäst genom detta utdrag:
 "NEJ, där e micke!!...PICK!...FAN OCKSÅ".
-Björn försöker sova och blir utburen och utkastad från lägenheten och försöker sova på balkongen.
-Min E20-väg
-Johan får en karaktär på Dota som inte kan skada ett piss, så han börjar mobba björn med att lägga ägg och supa ner björns karaktär.
- När Micke skulle lära sig spela Starcraft. Saken var bara den att varken jag, björn eller johannes hade spelat det på åratal så det kliade lite i dödafingrarna. Micke blev utrotad från banan inom 10 minuter, björn inom 15 och jag efter 20 då johannes tyckte de räckte:)..


Uppdate!

Lanet som kom att att kallas rALAN är en uppföljare till ett populärt LAN som ägde rum för flera år sen. Minns jag rätt så fick jag det förklarat för mig att r'et står för radmark som i rådmark som i Jakob Rådmark.
2007's upplagas deltagare var Linus,Johan,Björn,Micke,Johannes & Jakob.
Linus,Micke & Björn bildade lag -[Dass]-. Detta namnet användes dock endast en kort period och under 2 matcher.
Nick som kom till genom det namnet var Papir,House & Lock.

Johan,Jakob & Johannes bildade SS/ som är förkortning för SkitStark (ett internskämt), ett namn som användes lite då och då och med olika nicks.

Mest tongivande spelare i Dass var micke. Han sa inte mycket under spelets gång men hans kunskaper inom wc3 och Dota var större än mina och Björns tillsammans. Han hade en bra lägstanivå och hjälpte mig att gå från sämst till dålig.
Skitstarks ansikte utåt var utan tvekan Johan. Kämpen som skadade fingret under en matchpaus och som gick från lagom duktig dota-lirare till riktigt bra. Bäst i laget var dock Jakob som spelat mest av alla, det märktes inte minst under den sista halvdagen då han blandade sig in i matcherna mer och mer. Tidigare hade matcherna mellan Dass & Skitstark varit ganska jämna, men med Dass som vinnare. Med Jakob så fick Skitstark inte bara en stabil spelare utan även många bra tips som gjorde dom väldigt svåra att möta.

Korta Beskrivningar av spelarna.

Björn -
Stabil som lagspelare, katastrofal som individuell.

+
Lättlärd
Duktig på Starcraft
Kan spelen.

-
Nerver
Nerver
Nerver

Johan - Seriös och stabil. Enormt hjärta för laget:P

+
Flexibel, blir bra snabbt på alla spel
Påläst
Kämpe

-
Inga direkta, Johans brister på LAnet hade mest att göra med den karaktär han för stunden använde.

Micke - Lugn som en filbunke, en filbunke med massa bra tips i. Gott!

+
Ännu mera påläst än Johan
the Venomancer
Aldrig dålig, fick han en dålig start så kom han på lösningar.

-
Svårstartad inför vissa matcher
Dålig på Starcraft

Jakob - Warcraft 3 Dota's oldman, tyst som en mus med kraft som ett...hus.

+
Erfarenhet
Skicklighet
Hjälpvillig

-
Lämnade LAN-byggnaden under längst tid av de som gjorde det.
Söp första kvällen och var bakis.

Johannes - Prylnörden med kunnandet.

+
Väldigt lik Johan i stil, lättlärd och duktig därefter
Duktig på Starcraft

-
Inga direkta förutom hans sista insats på Enfos där han dödade ca. 7-800 mindre än de flesta.

Linus - bloggaren med hjärtat.

+
Duktig på Starcraft
Aldrig dålig, lagom snarare
Lättlärd

-
Sov antagligen mest (säger egentligen inte så mycket..)
Aldrig riktigt bra heller
Lat?

@ rALAN rapport

Nu är klockan 22 och snart är det 12 timmar sen vi steg upp och fortsatte med spelandet.. Idag har det uteslutande blivit Wc3 eftersom..ja det har bara blivit så.

12.00 - Lirar lite strömatcher, jag , johannes & micke. Väldigt trötta.
15.00 - Liten lunch och stående mingel i köket.. humorn är något åt det bedövade hållet.
18.00 - Konstpaus med lite Battlefield..
21.00 - En oförglömlig Dota-match 3on3 som vanns x 2 av team [Dass].





Klockan är strax 12 när jag knåpar ihop detta.. jag har sovit 3 timmar, ur LAN-sammanhang är det mer än nog såå jag kan säga att jag sovit ett dygn..tjusigare så.

00.00 - Förberedelserna var igång. Jag tankade uppdateringar, Björns dator vägrar leva, nätverket krånglar
03.00 - Avklarat några WC3-mauls utan större framgång. Jakob ger upp pga. fylla(!!!!!) och känner sig bakis. Somnar och går upp vid 11.
06.00 - Dota för hela slanten och Micke är så grym att svordomarna haglar.. vi har väldigt låg toleransnivå för andras framgång förstår ni.
09.00 - sover och luktar jolt och skit

Lägesrapport för deltagarna:

Jakob - Nyvaken och pigg, sovit flest timmar och ätit nyttigast (ärtsoppa)
Johannes - Fått lite sjaskig frilla, annars ser någorlunda levande ut.
Johan - Minst sovtimmar i ryggen och det märks på språket
Björn - Förstörd på flera plan men ganska ok
Micke - Se Björn.
Jag - Se Micke & Björn + helt pajad mage.

BRB:P

HAGA!

Tillbaka på jobbet efter en härligt ledig tisdag. 24 timmars frånvaro från timplaner, deadlines och allmänt gott uppförande kan vara den bästa medicinen för den utslitne.
Vad gjorde jag igår? Jag såg till att sova tills jag fått nog, köpte chips och cola och bänkade mig ett par timmar i Martins soffa och spelade Goldeneye & Mario Kart på den gamla bronsåldersmaskinen Nintendo 64.
Sen bar det av hemåt när Martin fick bättre saker för sig.. Det är förvånande hur lite som behövs för att man ska gå från "nergången lodis med synfel" till proper glidare.
En rakning, dusch och en insmörjning i ansiktet så var man söt som socker igen.. något att rekomendera till alla som fortfarande är stolta över långt ruffs och blonda fjun på kinden.
Kvällen kom och min extreme makeover var inte helt onödig. Malin hade ordnat överaskningspartaj för sin stora rara pojkvän Nicklas (Stort grattis) ute på sommarstället i Strömma.
Jag missade överaskningsmomentet men folk blev inte ledsna för det, jag fick kramas ändå..
Kvällen var trevlig och trots att röjet uteblev så får den två fina tummar av mig. Ibland räcker det med att en kväll är trevlig, jag körde nyktert med Malcolm som liksom mig skulle upp och jobba.. Vi körde liknande stil, sippade på en öl/drink, dansade lite blygt, somnade tillsammans i en 90-säng(det gör jag aldrig om).. nu kommer det som gör mig till morgonens Zorro.
Malcolm skulle stigit upp vid 05-tiden för att åka till sitt jobb, min tid 07 kändes lite tacksammare.
05:00 hör man Malcolm grymta om sina mobil och sen slocknar han igen, jag anade att jag skulle få trängas ytterligare 2 timmar.. 07.15 stiger jag upp och klär på mig, klappar alla på huvudet och knatar ner mot bussen..
Skulle verkligen kunna vänja mig vid att åka från strömma varje morgon jag ska jobba. Det är motorvägsbuss för hela slanten och det har inte varit fullt nån av gångerna jag åkt.. underbart för den som vill ta igen lite förlorad sömn med en 20-minuters powernap.
Så nu sitter har man här.. 09.00 - 23.30 både torsdag och fredag. Sen börjar det lugna livet..åtminstone för en vecka framöver.
Fre-sön = LAN! Lanet är återupplivat och Björns&Jakobs lägenhet står som nedslagsplats.
Mån-tis = Jobb
Ons-Söndag morgon = GOTLAND! Känns så underbart.. det som såg ut att bli ytterligare en jobbsommar utan annat än jobb och alkohol får nu se sig en liten ljusglimt iaf. Ledighet och alkohol.

Nu ska jag släppa handbromsen och köra på effektivitet ett par timmar.

THE STAGE OF HISTORY!

Nu börjar min kontorsplats ÅTERIGEN se ut som mitt rum.. en pringlesburk, 2 påsar med skräp, 2 tomma vattenflaskor, en glasflaska.. har tillochmed en ölflaska som INTE tillhör mig på bordet, 3 använda kaffekoppar.
Imorn gör jag en extreme makeover här..
Nu är jag i fas igen kan man säga, jag jobbar som en mulåsna och när jag inte gör det så dränker jag dagens bedrifter i alkohol.. ikväll är det dags igen, ska dra härifrån om 20 min och idag är det Christer som förärats ett besök av mig.. visserligen var jag hos honom förra helgen med och då sög det baksug om tillställningen.
Nu har han haft en hel vecka på sig att öka på gästlistan och fixa och dona, kan bli trevligt..

Henke gillar min blogg skarpt, det är roligt med uppskattning! Om det finns flera av er som läst den som tycker likadant så är ni gladeligen välkomna att lämna en liten kommentar, det är bara trevligt..

Det går rykten om att jag kommer få vara ledig på tisdag, undrar om det finns någon som är gladare än jag för den nyheten? Inte varit ledig på ett bra tag, skulle sitta bra med lite fritid och "me-time".
Har kommit en bit i idol-klippningen.. 2 städer är avklarade och jag måste säga att det börjar ljusna. Till en början började jag undra och det verkligen var Idol jag klippte, började misstänka att jag fått Kumla-anstaltens greatest hits-skiva insynkad i videon men nu känns de som Idol igen..

Lönekontoret var på chefen om maj månads timrapport (min alltså).. uuuundrar varför :)


Buss på morgonen, en thriller i 1 del.

Jag börjar 9.00 på TV4 för att komma i bra tid så behöver jag åka 7.45 från mig. 421an är sällan full och idag var inget undantag, trötta tomma blickar från de flesta människorna och några glada polska byggjobbare.
I orminge står flera trötta människor som kisar in i morgonsolen, den ena ser fånigare ut än den andra.
På bussen blir de snabbt knökfullt, folk stirrar framåt eller neråt i en tidning och gör inte mycket väsen av sig förutom 2 yngre tjejer som antagligen inte lärt sig att när man är vuxen och jobbar så håller man käften före 10 på mornarna.
Det är den oskrivna lagen.. man håller käften och stirrar rakt framåt.. Dessa människor som gör så kallar jag autopilots-människor.
De går som maskiner, beter sig som maskiner och verkar sakna den artificiella intelligens som krävs för att kallas "någorlunda bright". Går man i deras väg blir man överkörd.. påvägen från Gärdets tunnelbana mot tv4-huset så råkade jag ut för 2 såna upplevelser. En medelålders kvinna med autopilot på, dragandes på en stor väska. Jag gick i en trång tunnel och kunde inte väja, klart hon körde på mig. Inte en blick bakåt eller ens en tillstymmelse till ursäkt hörde man, men såklart.. man håller ju käften före 10.
Sen när jag kom ut på mer öppen terräng så kände jag att nu är loppet över, skönt, men icke, en gubbe med autopilot var TVUNGEN att gå in i mig, och DET efter att jag försökt väja. Autopilotsfolket är inte bara respektlösa, dom är målsökande också.. med autopilot menar jag att dom har något som styr dom förutom hjärnan, en inprogrammerad rutt som dom gör varje dag i sina kontorspyjamasbeklädda liv.
Och medan jag gick där och började tänka ut materialet till denna dags blogg så kom jag på mig själv med att gå med tom blick, rakt framåt, respektlöst och bara lät benen styra.. jag hade kopplat på autopiloten.

Nu är klockan 23.30 och autopilotsmänniskorna ligger nu hemma i standby-läge, någon kanske dricker en kvällskaffe men de flesta laddar nog batterierna..
Imorn är det dags igen!


dananana-nananana SOLSTING!

klev upp relativt tidigt.. åt en relativt god frukost.. åkte en buss som var relativt opackad.. åkte en tunnelbana som kändes relativt långsam.. gick och kvitterade ut en nyckel och hämtade en jobbtröja som var relativt röd och sen drog jag mig mot utebadet som skulle vara min arbetspass under 8 relativt sega timmar idag...promenaden dit kändes relativt lång..det blev en relativ dag med andra ord.
Idag har jag gjort mitt första extrajobb-pass på hägerstens utomhusbad. Började starkt med att sitta i 2 timmar och som grädde på moset fick jag mig en härligt småstekig bonnbränna. Käkade kebab till lunch, en väldigt välkommen lunch för solen gjorde ett byte, iochmed att jag fick bonnbränna så tog den min energi..fair trade.
Efter ytterligare några timmar så var jag så röd att om det varit kräftskivetider så skulle jag levt farligt.
Allt detta kändes ju som bagateller tills jag kom hit, till tv4 och insåg att jag är helt förstörd.
Jag ser ut som en dansk flagga över kroppen.. ansiktet är rött, armarna likaså och eftersom överkroppen inte fick lida idag så är den fortfarande vit som skenet av en strålkastare.
Till råga på allt så har jag dragit på mig en släng av solsting.. jag sitter och kallsvettas, känner mig yr och det trots att jag smällt i mig 1,5 liter vatten sen jag kom hit.
När jag nu sitter här med sveda och värk och yrar om nakna dvärgar med pinglor på kroppen så kommer lite överaskande att tänka på vad min kära mor sa imorse innan jag gick och som jag som vanligt viftade bort..
"Tänk på att smörja in dig om du ska vara i solen"
Jo tjena, men är man den unga rebellen i hushållet så får man stå sitt kast.. nu kommer ju folk tänka "oh, där går en riktig karlakarl, en riktig värsting", när dom ser min charmiga bränna.
Turligt nog är det inte så mycket att göra idag på fyran, tror inte min hjärna håller för mer än att ta emot, fixa, publicera just nu.. har en kollega här som roar sig lite och jag tror snart hon spricker om jag inte låter henne säga allt roligt hon vill..

Sola rätt suger fÄtt...

Call me Skog..Tiger Skog..

idag har jag varit effektiv.. vaknade av ett väl tajmat sms från "bosse" som frågade om golf var på tapeten..det var det, så jag svarade glatt att han skulle börja gräva sig hit. Sagt och gjort, hit kom han och vi tog mamsens bil och hämtade lilla Frida.
Sen bar det av mot Nacka Golfklubbs range.. köpte lite bollar och sen stod vi där, nackas svar på Tiger Woods, Jesper Parnevik och Annika Sörenstam.
Det skrattades lite åt att det stundtals gick sisådär för mig, men Martin vet sanningen, det har sett värre ut!
Efteråt var alla varma, svettiga och stolta. Bad som tidigare under dagen varit helt onämnt blev plötsligt aktuellt.. skönt att svalka spirorna tänkte vi så vi drog hem till martin och hämtade badkläder. ja, frida gjorde ju inte det men det fick hon ju skylla sig själv för..
Vattnet i gustavsvik var förvånansvärt svalkande, småbarnen lämnade artigt företräde, vi plaskade och mådde som aldrig förr..Trots det så var inte Frida så intresserad av att bada, det fixade martin så hon for i med kläderna på.
Minuten senare är det vi som är för frusna, jag gav mig dock och hon fick leka på mina axlar en stund.. kul tjej!

Nu sitter jag på jobbet och har precis avnjutit en god färdiglagad middag..Werners nånting!
Imorgon blir jag tvungen att stiga upp tidigt för en gångs skull.. 10 ska jag vara ute i Hägersten på västertorps utomhusbad..det blir nog trevligt, 10 - 18 och sen en snabb färd till Tv4.

"He works haaard for the money..so haaard for the money" :)

återkommer!