destroy everything you touch

nån måtta får de vara.
"Kan du jobba på lördag 12-17, ***** är sjuk"
NEJ.. den här helgen har jag längtat efter. Inte utav nån speciell anledning utan mest för att det här innebär 3 dagar ledigt för mig och det har jag inte haft på hur länge som helst. Visst en dag hit och dit är ju alltid trevligt och bättre än ingenting men TRE dagar.. jag hinner ju bli människa igen för bövelen.
Jaja, jag har åkt skidor 4 veckor den här säsongen och "det har väl varit ledigt".. det ska jag säga er, medborgare, att så är det verkligen inte. Att åka skidor 9.30-15.30 med en halvtimmes lunch är att jämföras med ett slitigt heltidsjobb.. Så när du kommer hem efter en vecka så är du helt slut.. men det kanske är svårt att förstå för alla som väljer vita sandstränder framför vita vyer och bergstoppar.
För alla nytillkomna kan jag säga, HEJSAN!

JUSTE

En månad cirkus sen sist va? Som sagt, jag har inte lovat något och tänker så fortsätta.. Undrar om jag skulle kunna ta mig igenom livet utan att avlägga ett enda löfte? Skulle folk lita på mig om jag sa "men jag lovar inget" efter varje svar och besked?.. de skulle iofs vara skönt att vara totalt otvungen hela tiden.
Känner mig så oerhört manlig här där jag sitter just nu.. morgonrocken är slängd på soffan, oboyglaset står i disken och frukostens brödsmulor har spridit sig över min håriga överkropp. Bredvid mig har jag en låda, en stor låda, listerine. Jag har tydligen blivit utvald att bli en sorts panelmedlem. Det innebär att jag får hemskickat en stooor låda med listerineflaskor som jag ska lämna ut till mina vänner och så sakteliga få deras bedömningar.
Det känns verkligen stort att få ett sådant förtroende, jag är äntligen någon... Vad är nästa steg? Ska jag satsa på regeringen direkt eller något lättare...kanske elevrådet i nån lågstadieklass? Jag skulle styra med järnhand.

Nu har vintern kommit en bit.. tillochmed stockholm har fått sig en beskärd del av det vita guldet och hammarbybacken bombar snö om kvällarna.. Själv har jag fått mig 4 skidresor hittills.

Sälen - Skön och enkel premiär som mest var för att väcka trötta knegarben och flytta på lite spritfett. Riktigt kul stundtals men överlag riktigt dåligt väder.

Trysil - En förälskelse som nog bara kommer bli starkare och starkare. Fint väder, stört bra piståkning. Lite dåligt med snö utanför så det var inte tal om någon offpist.

Vemdalen - Lite utav en besvikelse åkningsmässigt. Helt ok med snö, dock för lite för att leta sig ut på berget.. skogsåkningen dög däremot. Pisten var för det mesta isig men dom delar som var orörda var självklart topp.

Åre - Gudinnan i mången mans ögon.. Riktigt bra faktiskt. Bästa piståkningen jag åkt. Även här, för lite snö för offpist tycker jag. Fick dock veta av en polare att de fanns bra offpist längre bort.. så långt tänkte jag dock aldrig. :)

Vad händer härnäst då? Var bär lasset av? Eftersom jag fick jobb men inget boende i schweiz blir det ingen säsong för min del tyvärr. Hemsedals sportbutiker hade full styrka...suck. Så vad jag kvar på säsongen?
Får jag som jag vill så ska de väl bli 2-3 resor till.

V 9 eller 10 = Funäsdalen eller Trysil
Slutet av mars = hemsedal
Mitten av april/slutet av säsongen = Serre chevalier

Blir dessa resor av så kan jag göra tummen upp även för denna säsong.