teenage mutant ninja Linus

Linus bloggar igen och alla är glada. Världen är rund igen och systemet stänger 15.00 på lördagar.
Nu är det spöktider i vårt amerikaniserade land. Halloween-fester anordnas till höger och neråt och jag tackar NEJ till alla. Jag hatar alla former av temafester som mer eller mindre kräver att man klär ut sig till någon sorts abnormitet. Nu i dagarna kommer det dö fler knarkare och hypokondriker än vanligt.. varför? Är man lite uppe i det blå så är det nog normalt att tro att man hallucinerar när det nu kommer knata tomtar,troll och kostymklädda zombies på gatorna.
Är bjuden på fest imorgon tex.. Mitt "ja" blev snabbt ett "nej" när hon la till att det var obligatorisk utklädnad. Aldrig i livet att jag klär ut.. Jag har gjort det EN gång och det var på lågstadiet och då var jag en väldigt snyggt designad zombie, jag var coolast och vackrast och aldrig har en av de döda haft sån taktkänsla, men inte fan vann jag tävlingen för snyggast utklädnad.. Nej, en kille som lekte död munk fick den extra påsen med godis och popcorn...bitter?Nej.
Och bara för att följa principen så har jag nästan tackat nej till varje studentskiva där jag behövt spöka ut mig... om man bortser från årets skiva på hard rock då jag var en av medlemmarna i kultgruppen ZZtop.
Så nej gott folk, ni kommer inte få se mig som fantomen i år..
Istället ska jag "fira" hela sjabraket med min vän micke och hans far Lalle på deras land ute på en ö i landet ingenstans.. DET kallar jag högtidligt.

Min vän wiberg ska tatuera sig idag. Han har gjort det förr och han ska egentligen "bara" fylla i och bygga på den han redan har. Jag gjorde en statuskontroll förut då jag ringde Jonas och han lät meddela att Wiberg är hyffsat nervös. Det ska bli kul att se sen hur den lille parveln hanterar den dansande nålens ihärdiga smärtsamma dans... det varar tydligen också i 3 timmar, gud i brallan!

Det var fest i helgen har jag glömt nämna!.. Den var kul (puh, jag får leva ännu en vecka), men som vanligt så luktar det för mycket hockeyomklädningsrum på hemmafesterna. Hockeyspelare är av principskäl macho, dryga och lite småtröga och dom fungerar bara i två lägen; "Match" & "Träning". Att vara på fest eller krogen är ungefär detsamma som att spela "Match" för dessa och då är det inte utan att det brölas och kaxas en hel del.
Eftersom vakter verkar införa (i hemlighet) kvotsystem för antalet samhällsklasser per krog så är det inte mer än rätt att det även hockeyspelare hamnar i sållningsgruppen.

ey yo va händer!

Syrran bröt ihop efter senaste inlägget. Hon blev bestört över mitt påhopp. Det är därför jag älskar påhopp.
Ett påhopp behöver inte vara baserat på en gnutta sanning. Hemligheten bakom en fin grundlös anklagelse är korthet. Ju kortare beskrivning och motivering desto större skada och anstöt väcker den. Använd helst ett aktuellt och laddat ord, just emo är lite känsligt. Precis som fjortis är det ingenting man vill kallas.
Och är det kort och välriktat så är chansen större att du kommer undan med det i slutändan. Min syster försökte sig på att hämnas mot sin galant till bror genom att skriva ett halvt A4 på sin blogg om hur bögig jag är. Genast var Svensk Censur där (mamma) och tvingade henne att ta ner det från sin blogg. Det är en härlig värld vi lever i...

Ikväll är det dags för den omtalade fetfesten. Saken är bara den att jag måste jobba på globen till 22-tiden ungefär. Tydligen är det något gammalt kultband som lirar ikväll, Rush. Jag har aldrig hört talas om dom och därigenom är det säkert inget speciellt, lovar att det bästa dom klämt ur sig är en reklamjingel och en & annan limmerick.

Nej nu ska jag till systemet. Ska köpa lite ond saft till mig och micke. Micke gör högskoleprovet, gud välsignad, och hinner inte springa själv den lille parveln.. Då ringer man pappa Linus som dagdriver.

Nu går Backstreet boys nya singel på ZTV. Ett fånflin kan skönjas på mina läppar, det är den låten som man hör när man ringer min vän Danne Moberg. Va komiskt. Själv är jag klassisk med Peps blodsband - Oboy. Bara den låten är ju anledning nog att ringa mig... bara ni inte lägger på när jag svarar.

******************************************************************************************************************'
Nu har jag köpt ut öl till Micke, de svinet. Tvingar sina vänner att åka dagsresor för alkohol medan han själv sitter i skolbänken och nöter högskoleprov(nu bör de vara klart!).
Jag läste i en uppslagen Cosmopolitan som låg på matbordet att människor med mycket födelsemärken lever längre. Då kan jag gladeligen meddela att jag har en hel del att skänka bort.. jag har födelsemärken så det räcker till ett par liv.

Sen blir jag förbannad.. Folk ska inte köpa kläder om dom inte kan veta hut. FilippaK's senaste höstjacka har blivit en megahit och finns knappt att få tag på i sverige längre, jag har mitt XL-exemplar så jag har mitt på det torra. Det är en väldigt fin jacka. Men jag tycker att man måste vara man för sin jacka om man ska köpa den. Nu har jag sett ett par människor som också köpt jackan, vissa bär upp den bättre än andra men idag rågades måttet. Jag hade lust att hugga av mitt ben och kasta det på honom. En kille med den svarta "versionen" av jackan..och MJUKISBYXOR. Mjukisbyxor, modevärldens svar på att heila offentligt, tillsammans med en modemilstolpe.
Mjukisbyxor offentligt är som att avsäga sig all form av värdighet. Mjukisbyxor är något som man likt incest, rasism, popmusik, djurporr, skall hålla på med i sin ensamhet och helst inte ALLS.. Mina vänner får dock ha mjukisbyxor så länge och hur mycket dom vill för jag har lovat mig själv att inte lägga mig i deras stilar. Det vore mer eller mindre som att sparka sig själv väldigt vigt i ryggen.

skrivkramp

Min frånvaro från bloggvärlden har skapat tumult. Det har skrivits i andra bloggar om detta och spekulationer har utbytts om huruvida jag kommer tillbaks eller inte.. Kim trodde jag skulle göra en Schulman men så kul ska vi inte ha det, jag har alltid hävdat att jag är en bättre bloggare än Schulman och nu när han har lämnat huset så lever ju jag loppan.. Och jag antar att den plötsliga och överväldigande mängden makt som sköljdes över mig blev för mycket och jag drabbades av en hjärnblockad. Ska jag vara ärlig så har jag inte haft någonting att skriva om under denna tid.. Jag har inte mått illa eller någonting alls sånär som på en bakfylla, skrivkrampen har bara varit ett faktum.
Men nu ska vi göra ett försök att komma tillbaks och skriva intressanta men ändå intetsägande blogginlägg.

Nu när man kan säga att jag är tillbaka så ska ni inte tro att jag kommer skämma bort er med revolutionerande inlägg om ditten och dattan. Nej, jag kör på i vanlig linustakt.
Nytt för den här gången är att jag börjat jobba på globen igen. Så nu vaktar jag på evenemang och sport igen. Så nu är jag som mina vänner kallar det "mellan två jobb". Det känns skönt att se alla gamla & unga ansikten, globen är verkligen en familj. Några fadersgestalter, en och annan hårig morsa och resten är mer eller mindre roliga syskon. Ikväll är det hockey tror jag bestämt och det brukar inte vara så jobbigt.. Annat var det på Muse-konserten i söndags. Första passet sen innan sommaren och en bakfylla som pålägg, de kunde ju knappast bli bättre..
Skönt nog behöver man inte ha pluggat till kärnfysiker för att bemästra arga engelsmän och finlandssvenskar.

Iaktagelser sen sist:

- Jonas har det inte så lätt, hoppas vinden vänder snart för gubben.
- Henke har förbättrat sitt fultal ordentligt.
- Björn skaffar ny pojkvän och nu flyttar Martin in. Jag önskar de lyckliga tu lycka till.
- Min syster har blivit emo

Nu har jag en kvart på mig att diska upp min stekpanna som jag så slarvigt lämnat i diskhon, klä på mig något anständigt, gå till bussen, sätta mig på bussen, åka (obs, ej köra) bussen till orminge.. Därefter är det en lång krånglig procedur som i slutändan ska ta mig till globen.
I helgen kickar en "Namnlös" tjejkompis fetfest, hon kallar den årlig. I mitt tycke är den "årlig" lite väl mycket men eftersom det var såpass längesen sist så kan hon väl få sitt "årliga" epitet på den då.. suck. Hursomhelst kommer det bli toppen. Man börjar bli bortskämd med lyckade fester och krogkvällar, ju fler man radar upp desto hårdare kommer det bli att hantera en dålig helg... kanske rentav tar självmord. Så nu vet ni, alla där ute, att det gäller att underhålla mig annars jävlar.

Nu ska jag packa skor och frillan, sen bär det av.. Ska försöka bättra mig med inläggen.
Tills vi ses nästa gång har jag ett önskemål:

-Starta aldrig en modeblogg. Folk får alldeles fantastiska modetips i tidningarna och det enda modebloggarna gör är att kopiera varandra och tipsen är ofta så självklara att jag slår mig upprepat i pannan med handflatan.


in the nude

Sitter här och hostar lite vidrigt. Vidrigt på ett unikt sätt, på ett sådant sätt som uppstår när man gått omkring 2 dar med ett halsont som nästan skaffat sig ett eget namn. Och när jag nästan tänkt ha dop för min nyfunna inneboende så tappade den kraft och blev ett vanligt halsont och dom har man ju inte mycke till övers för eftersom dom kommer och går lite som dom, otacksamma jävlar.
Nej så nu när onda hals-Göran smitit så hostar jag bara och frågan är ju om jag inte föredrog att inte kunna svälja saliv.
Nej seriöst det har varit 2 riktigt jobbiga halsdagar då aptit och sånt där som är lätt att koppla ihop med mig, varit totalt omöjligt.
Tillochmed bloggen har blivit lidande. Du vet när man är sjuk så ligger all fokus på en själv och sålänge man har mammas vakande "naw min sjuka lilla perfekta son" över sig så behöver man inga läsare, kanske någon msnkontakt som undantag men annars är det morsan som gäller. När tjejer är sjuka ignoreras det rätt ofta har jag märkt, men jag tror det är för att dom fyller upp sin kvot så snabbt med hypokondrifall.
Min mamma som exempel blir "sjuk" väldigt ofta. I 8 av 10 fall som hon öppnar munnen så är det "ont" i 6 av dom (bra uträknat va?). Den här månaden tror jag hon haft ont i huvudet, axeln och ryggen och vi är inne på den 13e oktober nu. Huvudet kan vara jobbigt men det är ett fall man bara pudrar lite på, ett "suck skallen värker lite" räcker.
Man sparar sina gnäll för riktigt stora saker, kan du tajma vinterkräksjukan snyggt med en dold bakfylla så har du fått den perfekta sjukdomen.
Men för att återgå till ämnet som känns väldigt viktigt och alltid aktuellt, speciellt nu i tider då det skiftas en del i temperaturerna.
När jag och Pappa säger åt mamma att inte gnälla så mycke över huvudvärken osv. så får vi till svar "HÅLL KÄFTEN" eller "Vill ni att jag ska flytta härifrån kanske så att ni får vara friska med varandra?!".. Sådana där frågor som vi inte kan svara på liksom utan att riktigt, ni vet, uppleva det.
Men när en man blir sjuk, och vi sparar ju alltid på krutet. Vi sparar ju såpass på krutet att vi kan gå med prostatacancer i 2 år och vara akut lungsjuka så att sen när vi blir friska kan vi gnälla över en illa planerad vintersnuva. Min åsikt är att det är helt och hållet befogat men DÅ, ja, DÅ är vi plötsligt hypokondriker av värsta sort och det gnälls för minsta lilla. Vi män måste få gnälla över småsakerna, för vem har inte fått höra uttrycket "men för fan stå upp som en man, gnäll inte som en jävla kärring". Detta har du antagligen fått höra när någon hängt dig uppochner med pungkulorna fastknutna i pianotråd ner för en bro och guppat lite retsamt, eller för att ta upp ett lite mer realistiskt exempel. En man är tekniskt sett sjuk den dagen då han på intet vis kan använda någon av sina lemmar. Så vi kan väl få låtsas, lite empati är väl inte för mycket begärt? Vi startar krig, dopar oss öppet, rapar, våldtar, tuggar med öppen mun och är allmänt otrevliga i dagspressen...klart vi kan få ha lite kikhosta.

Nu kom jag helt ifrån det jag hade tänkt skriva om idag, så till den grad att jag totalt glömt bort ämnet.
Mina vänner är ute och festar nu och jag har redan hunnit med att lova bort 3 av dom 5 "Ok, men jag ringer" jag brukar ha som maxantal per kväll. Nej, skämt åsido, men det är ett väldigt missbrukat och lätt tilltaget begrepp. Man använder löftet om ett telefonsamtal som ett svepskäl för att få lägga på luren och sluta prata med denne. Det är fult, riktigt fult. Till slut, så går det ifrån att vara ett svepskäl till att bli vanlig sed. Det blir rentav otrevligt att inte avsluta med "Ok, men jag ringer sen då". Jag är en av dessa missbrukare, jag kan passa på att presentera mig: Hej jag heter Linus och jag säger till personer att jag ska ringa fastän jag inte gör det, ofast omedvetet.
"Ok, men jag ringer" ska vara en sanningsenlig bekräftelse på att ett nytt samtal & information kommer inom en snar framtid, inte att den "lurade" ska behöva sitta och vänta sig fördärvad medans den andra har kafferep med någon onämnd.

Nu börjar det snart bli dags för mig att dra mig hemåt. Imorgon vankas det lördag och då vet ni allihopa vad som väntar? Nej, inte de nä. Jo de ska jag förklara för er:
Lördagar är den dag i veckan som har siffran 6 i ordningen. Vissa använder dagens passande anslutning till siffran som en förträfflig anledning att idka samlag(sex!). Andra tycker bara det är grovt coolt.
Jag är av den åsikten att jag tycker lördagar rockar fett om fredagen rockat fett. Då har man en chans till repris men samtidigt ingen press på sig att "shit nu måste jag göra någonting av den här helgen". För söndagen rockar aldrig fett, det ska ni ha klart för er allesammans.. Den som tror den kan rocka en fet söndag, är helt ute och cyklar, na-aw!

Nu ska jag gå och slå en båge, den lär vara rätt kraftig nu när jag nästan legat raklång i kontorsstolen hela kvällen.. samt druckit cola och ätit pizza, oh ve mig.

SKAPA!

...heter knappen jag trycker på för att få upp detta fält.
Det här fältet är under tiden som jag skriver, mitt kungarike där endast jag har tillträde, där JAG skapar och den som lägger sig i får smaka giljotin.
I samma stund som jag väljer "Spara & publicera" så öppnar jag portarna.
Sen är det ni som har hängt vid slottsmurarna som är först in för att se vad Linus har rört ihop för en smaskig gryta den här gången. Några stannar en längre stund och beundrar den vackra idyllen, någon annan kanske väljer att bara ta en snabb titt för att senare komma tillbaka och förundras igen.. sen finns det ni som till ytan försöker vara skeptiska och smutskastar begreppet "blogg" och föraktar de som sysslar med "djävulens verk" som ni nog innerst inne vill kalla det, era skenheliga hycklare.. men under nattens inbrott så klättrar ni upp längs murarna och beter er lika livsglatt och frödjefullt som alla andra som helt enkelt älskar min blogg. Men det spelar ingen roll..
Såväl hycklare som fanatiker, är välkomna..

SÅ, då var det sagt.

Jag har varit med Camilla idag. Vi skulle shoppa och ha en sån där "best friends"-day, en sån där som man kokar ihop när man får ett infall. Shoppingen uteblev i mitt fall.. jag stod mest och beundrade saker. Känns som att jag fått min beskärda del av shopping den här månaden. Camilla köpte iaf. ett par joggingbyxor, size megatight.
Vi åt lunch på nåt salladsställe som jag inte kan namnet på och sen fikade vi på nåt café jag inte kan namnet på (helmer-nånting). Allt var frid och fröjd och för att inte sabba det så gick Camilla till gymmet och jag drog till jobbet.
Sååå, här sitter jag nu, välgödd och koffeinstingslig.

mer var det inte va?..

Stretch and bend

Gårdagens inlägg skapade lite ringar på mitt i vanliga fall lugna bloggvatten..
Nu vill mor ha en jacka och Kim bröt ihop.
Kan passa på att ge lite kommentarer till båda:
1. Nej mamma, du får ingen jacka. Du har en perfekt varm vinterjacka.
2. Kiiiiiiim min vän.. Jag var deprimerad just den sekunden jag publicerade inlägget, jag blev frisk efteråt.
Jag är ju självklart inte ute efter ett bloggkrig. Kvalitéten blir så låg på dessa inlägg och till slut tappar man läsare, hur kvick och len man än verkar.
Men ni som har någorlunda koll vet ju att skulle det bli så, att om Kim kastar handskarna och vill rivas lite så SKULLE JAG ÄTA UPP HONOM...förlåt.

Igårkväll var något åt det tyngre hållet. Rock'n roll och ingen koll, om man vill vara putslustig.
Det började med ett stabilt förkrök hemma hos Henrik(jag lovar att han stod för det bara för att få hamna i bloggen), där det dracks god öl och lyssnades på Pearl Jam & RHCP. Ölen var en ny sort som hette Pfiff eller liknande, hursomhelst var den riktigt frisk och god, och man kunde skönja en svag smak av smörkola...MUMMA!
Startfyran blev följande:
Helgodt - Stadig fyllekaja som alltid kickstartar vid 5e ölen.
Johannes - Avgudar rockgudar.
Henrik - Stor som en gud, större på fyllan.
Linus - Snäll.
Lasset bar av till Claras. Det går riktigt bra för dom nu och det är kul att se hur en klubb utanför vattenhålet stureplan och kringtrakterna verkligen kan lyckas. Och med lyckas, så menar jag inte att dom har kämpat till sig titeln som storstockholms bästa förkröksställe utan mer som att Claras verkligen blivit en synonym för bra drag och tummen upp. Trevliga bartenders och när fotografen inte är någon annan än en av mina favoritflickor, Malin, så får ju personalen inget annat än VG+.
Efter att ha tröttnat på de goda drinkarna, druckit mig snustorr på öl och haft tungan i halsen på en onämnd så började det dras i hemmabanden.. Kroppen ville hem, eller åtminstone ligga ner under en längre tid.
Sagt & gjort, det blev hamburgare i slussen och sen en härlig bussfärd som jag inte riktigt minns.
Jag har fått förklarat för mig att jag satt bredvid Jesper och log och pratade, hade två öppet homosexuella män framför oss vilket var väldigt fascinerande..tydligen.
Några landade hos henke, en annan landade direkt hemma.. jag mellanlandade i vikingshill och sen vid 6 fick jag fälla ut landningsställen för sista gången den partyaftonen...


KÅKAKÅLA

Nu har man varit inaktiv igen, fy skäms på mig..
Jag har njutit och än en gång kanske jag får åberopa ett gammalt blogginlägg där jag tillkännagav en del av min bloggpolicy och det är att när jag är ledig så prioriteras inte bloggen särskilt högt.
Allt är sig likt i blogglandet.. Kim skriver om spindlar och häromsistens försökte han sig på att skriva hur man bäst tar sig igenom en festkväll, en sorts guide kort och gott. Ärligt talat så sög den. Man fullkomligen ber om att bli sågad längs fotknölarna av alla stockholms intellektrasister när man gör anspråk på hur folk ska festa..
Jag säger inget mer än att en guide om hur man bäst INTE tar sig igenom en festkväll hade passat bättre.. det är lättare att enas kring misslyckanden.
Sen att han bara har mage att klaga på en persons val av stora & små bokstäver. Jag är ganska övertygad om att det var medvetna val att skita i dessa.

Att märka ord är den dummes sätt att hävda sig

Usch, va typiskt svensk jag var nu.. klaga på folk som vill pröva på att bestämma hur folk ska agera.

Andreas klagar på som vanligt.. på den fronten, intet nytt.

Frida slår rekord i kaninmat. Frida har gjort sin blogg till en liten tillflyktsort för dom som totalt lessnat på von Sydow & co. Till en början hade jag tänkt spotta och kissa lite på hela idén med en sån blogg men efter att ha gett den en chans så måste jag erkänna att det inte är så fel.. Naturgodis är ju nyttigt trots allt.

Gustafs blogg har varit i ett status quo-läge under en längre tid nu.. det sista han lämnat i bloggen är ett garv. Ingen rapport om hur det går med hans film eller något. Dåligt Gustaf, riktigt dåligt.

Nu när jag sagt vad jag hade att säga om min såkallade..hmm "konkurrenter" så kanske det är dags att ge en liten resumé om hur jag haft det på sistone, för det är ju trots allt det som ni kommit hit för, inte sant? Hade ni velat läsa någon annans blogg hade ni ju gjort det..
Jag har varit helt och hållet ledig den här veckan, detta är för första gången sedan begynnelsen. Jag har snittat runt 10-13 timmar sömn per natt. Ledighet är dock lite farligt för den ovane.. Det är nämligen så att arbete hindrar en från att spendera sina surt förvärvade pengar. När man inte har något som hindrar en så går det snabbt.
Jag har hunnit köpa en ny höstjacka (som jag egentligen inte behövde) från FilippaK och senast igår köpte jag en ny tv och ett hemmabiosystem.. hyffsat spontant.
Och innan jag visste ordet av så har jag redan tittat ut en ny skidutstyrsel från WESC, det är för illa det här.. Härmed förklarar jag Linusjakten öppen för allmänheten! Slå mig, bind mig, hoppa på mig, roa mig, hindra mig från att göra fler galna köp..när den 25e oktober kommer så kan ni släppa lös mig igen, annars biter jag ihjäl er.

Henke har en benägenhet att skicka SMS när han hittat något att le åt. Fick förklarat att jag är dum i huvudet som inte svarat på ett enda..

Naturist javisst

Gott folk, er kung är ledig idag.. och resten av veckan!
Helgen som såg ut att bli en helg av rehabartad klass visade sig bli något i hästväg..
Är man bara öppensinnad för saker och ting dag som natt så kan man få uppleva helt sjuka saker i lilla förorten, nacka.
Efter lördagsjobbet på 4an så hade jag lovat Carro att jag skulle ta en promenad med henne, hon är väldigt lat av sig så jag fick komma till henne.. Vi hade väl hunnit knata i 20 minuter innan min mobil ringde.
Det var Björn, han satt hemma och skåpsöp för sig själv på massa överbliven öl..
Så spontant.
Hursomhelst, han undrade vad jag gjorde och om jag hade lust att följa med till Hessling och göra nånting av all överbliven öl och eventuellt komma undan med stoltheten i behåll. Det skulle senare visa sig att erövrad stolthet kanske var lite väl mycket att hoppas på..
Hessling hade suttit hemma och deppsupit han med så när jag och Carro tillsammans ramlade in i lägenheten tillsammans med Björn så hade ju vi en uppförsbacke att knata upp för innan vi var ifatt dom.
Efter att Carro kritiserat och totalt dumförklarat hela manssläktet efter att ha fått sig en dos killsnack så började vi spela spel, det blev straffpoker utan hämningar.
De första straffen blev mediokra och som en säsongspremiär då man mest känner på varandra i början..
Straffen handlade till en början om att shotta de olika sorters sprit vi hade att tillgå så som gin, fernet, fernet menta, vodka, bajs osv.
När omdömet började tryta började även straffen ta form.. eller form och form.. det blev rätt enformigt och till slut blev det mer frivilligt och kollektivt.
Det jag vill säga är att när klockan hade slagit 6 på morgonen så hade vi, tre vuxna män, åkt hiss nakna 4 ggr och sprungit nakna runt Ängsbacken under 3 tillfällen.. Varje gång vi kom tillbaks efter ett varv var pulsen i topp och vi fnittrade som småtjejer under kuddkrig..
Det finns en bild, den ligger i min mobil.. jag funderar på att publicera den.

Söndagen blev en ganska trist och enformig historia. Jag och Björn däckade på bussen hem klockan 7 på söndagmorgonen och vaknade precis när det var dags att gå av. Båda slocknade i princip direkt och vi vaknade båda två av att mobilerna hade gått varma.. Ni som fick "mobildissen" ska inte känna er sårade.. det var bara det att ibland känner man att en bakfylla spenderas bäst tillsammans med ens medbrottsling.
Björn mådde inte bra alls och firade med sin andra spya för "dagen".
Själv lyckades jag hålla tätt sånär som på en skumfontän under natten mot söndan under "7-eleven-spelet".
Micke kom över mot kvällningen. Micke är en stabil pelare som man kan luta sig mot när ens inälvor vänder sig emot en och magsäcken utochin.

Idag har jag hunnit ådstakomma NOLL... så underbart.. Kan jag bara hitta ett sätt att tjäna pengar på detta så löser sig nog det mesta.