WAR HUH YEAH!

Getingar är speciella insekter... tror knappast att en insekt fått ta så mycket svordomar genom historien. Varje gång en människa slåss mot en geting är det som om det plötsligt blir personligt.. som att världen blir lite bättre om man dödar just den getingen. För ingen insekt är så skön att döda som just getingen.
11.00 vaknade jag imorse av att köksfläkten var igång.. kruxet är som så att jag inte har en köksfläkt. Istället hade jag en enorm geting i taket som breakdancade som en galning där uppe. I samma stund som jag märkte honom så störtdök han mot mig.. nyvaken och med morgonved i byxorna for jag upp och försökte döda honom med lakanet.. det gick inte fullt så bra, han förklarade krig mot mig och jagade in mig på toa där jag satt i säkert 5 minuter och kunde göra upp planer. Jag behövde ett vapen, men flugsmällan låg i andra huset och det skulle ge svinet ett tillfälle att byta position och gömma sig om jag flydde dit. Så jag tittade ut och såg att han hade irrat in sig i ett av mina fönster. Exellent, tänkte jag och greppade årets tjockaste nummer av King och nu hade jag en slägga som vapen. Matchen hade vänt kände jag.. men på nåt sätt hade han det psykologiska övertaget. Fylld av adrenalin gick jag likt en samuraj med höjt vapen mot fönstret och inväntade att han skulle ramla ner så jag fick ett tillfälle att dekapitulera honom. Första gången så fick jag sneträff och han föll ner på golvet och spelade död ett tag.. jag lät mig dock inte luras och jag visste att en geting av den här storleken ger sig inte av lite smisk.. här krävdes pansardödande. Som beräknat så levde han fortfarande men han hade tappat orienteringsförmågan helt och hållet så det bar upp i fönstret igen och där hade jag återigen övertaget.. första slaget missade pga. nervsammanbrott från mitt håll..3e slaget blev det sista.. fick en massiv träff på hans röv så den exploderade i en cool splattereffekt. Nu har jag getingröv över mitt fönster och en urgröpt getingröv på andra sidan fönstret och en halv getingöverkropp på andra sidan.. segern var min och jag hade haft mina mest omanliga 40 minuter i hela mitt liv... varför blir man så rädd för getingar? Är det den aggressivt gulsvarta dräkten, det frenetiska ljudet eller bara det faktum att hatet är ömsesidigt?
Ska återfå min manlighet nu tänkte jag..dricka lite oboy och käka mackor med smögenröra.. det är mat för karlar det

heil haircut!

Igår fick jag nåt spontant ryck.. jag ringde min frisör och bokade en tid. Såna här händelser händer ibland.. antagligen för att jag 10 min tidigare hade öppnat plånboken på Stuk i brunogallerian och köpt mig ett exemplar av PapaGaio's härliga T-shirtar. Jag säger det, PapaGaio är sveriges nästa modesuccé, snyggare tryck hittar man inte. Kollade lite på vad Mouli hade att erbjuda men såfort jag hade provat papagaio-tröjan så var jag såld.
Mitt råd till er andra modekonsumenter där ute, köp en Papa Gaio-tröja, varje tröja görs i begränsad upplaga. Gör det till en kul grej att samla på dig alla..moaaha.. jag har 3 stycken för tillfället och den jag köpte igår ser ut like this.
image2
www.papagaio.se

För att återkomma till idag då.. 12.30 satt jag hos frissan och blev friserad. I vanliga fall brukar mitt hår ha varit så långt att det handlat om 1-2 timmar jobb för att bli av med allt men eftersom jag gjorde en sån extrem-haircut senast (väldigt kort) så hade inte håret hunnit bli galet ännu. Efter att ha vinkat adjö till frisören (ingrid heter hon för övrigt, väldigt skicklig) så drog jag mig till Götgatsbackens brunogalleria...för andra dan i rad, ojoj! Idag fick dock FilippaK ett besök och jag hittade snabbt en tunn långärmad med horisontala grå-vita ränder som jag blev glad i.
Den har jag dessvärre ingen bild på mig men vill ni se den på så satsa på fjällis ikväll... kanske ramlar in där och tar mig en sen.

Har tänkt på en sak... hur märkesbög är man egentligen? Hur stor verkan har märket på ditt val av köp?
Jag har märkt på mig iaf. efter att tex ha annalyserat mina senaste köp. Allt som jag vill känna mig välklädd och proper i, köper jag på Filippa K. Jag har inte mycket till övers för enorma logotyper (JL någon?) och jag bär alltid upp deras plagg snyggt. När jag vill köpa skor så ger jag alltid Björn Borg första och oftast sista ordet.. mina två senaste skoköp skedde på Björn Borg i sturegallerian. Dom känns alltid spännade, lagom unika .. mycke snyggt för under 1000-lappen oftast. Den avslappnade Linus klär sig i det han behagar.. det kan vara Björn Borgs surfshorts med filippaK-flipflops och nån PapaGaio t-shirt.. lr slitna jeans, slitna sneakers och en slip-over på det.
Så mitt svar på min egen fråga är.. jag är väldigt mycket märkesbög. Jag skulle tex. aldrig gå in i en H&M-butik i syftet att hitta nåt att ha på sig för kvällen. Kläder ska ha personlighet... med personlighet menar jag inte hur mycke credd jag får när jag knatar på gatan utan jag menar att det ska finnas en jävla omtanke bakom. Alla märken har väl sina personligheter och som med allt annat kan man inte älska alla.. men när jag nämner märken som FilippaK, Carin Wester och...ja PapaGaio så tror jag ni märker vad för sorts omtanke jag letar efter.


but if we're hellbound whatever let's go down!

Det var såååå off the HOOK igår.. fortfarande tagen och min t-shirt blir förhoppningsvis tvättad just nu.
Det hela började med 6 öl och donkenkäk i anrika humleträgårn med henke, robban, lotta och en till som jag tyvärr glömt namnet på, men hursomhelst.. det var soligt och vore inte min kropp så immun mot fin solbränna så skulle jag sett ut som en nerskiten William Wallace idag (jag satt i profil mot solen så att säga).
När vi kom till globen så vankades det gratis öl och glada människor.. kul att se att man har så många polare som diggar samma musik, i detta fall väldigt unik fantastisk musik.
Köpte mig en blå t-shirt med en pingvin på som det stod ARCTIC MONKEYS på, riktigt tjusig.. lämnade in min svarta shirt i garderoben och henke likaså och nu var vi två blåa galningar med 2 öl var i båda händerna.
När igång så tog Henke täten och när låten var slut så var vi i princip längst fram.. där var det varmt, oj va varmt det var och det i kombination med en viss fylla var ju bara för perfekt.. När I BET THAT YOU LOOK GOOD ON THE DANCEFLOOR kom så visste glädjen inga gränser... efter en timme så kände både jag och henke att vi båda tappat 2 kilo kroppsfett så då var det dags för mer öl och ett välförtjänt toabesök...sen var det ut igen och kriga.
Vilka underbara artister dessa grabbar är.. så coola på scen, inga överdrivna försök att gulla med folk. Dom var glada om vi var glada och likadant åt andra hållet..
När dom hade lämnat scenen så upptäckte jag att jag var så genomblöt av svett att den enda delen av t-shirten som var torr var den delen som gick över shortsen..aldrig känt mig så manlig som i det ögonblicket jag och henke stod utanför globen.. kalla,svettiga och fortfarande lyriska över det vi precis upplevt.
Nu ska jag fixa lite lunch och sen får vi se vad resten av dagen har i sitt sköte.. jobb trodde jag men icke tydligen, ibland får man för sig saker:)..

Arctic Monkeys ikväll!

Ikväll ska jag rocka skorna av mig.. ska bara ha kalingar på mig när jag går från globen ikväll.
Ska möta henke vid kvart i fem vid humlan och dra 5-6 kalla och sen börjar vi dra oss mot gullmars, kommer bli trevligt värre kan jag lova!
Hoppas ni är några som läste min blogg igår och lydde rådet att lyssna på A View from the Afternoon. Jag lydde mitt eget råd och fann det väldigt bra.. såklart.

Sitter och lyssnar på Ben Folds - Rock this bitch, just nu. Killen har skön pipa och är en riktig klippa på piano, och den kombinationen har vi ju sett tidigare vara lyckad (Elton John, David gray mfl).

Igårkväll blev riktigt mysig.. hade verkligen inget att göra och folk hade valt att göra andra saker än att vara med mig. Men det fanns en person som avgudar mig, Martin heter han. Vi drog och åkte lite bil, köpte bananer åt hans morsa och sen tog vi varsin öl och gick ner till gustavsviksbadets brygga.
Måste säga att gustavsvik är en av stockholms vackraste platser. Är verkligen glad att jag fick växa upp där.. närmare en förortshimmel kommer man ju inte. Så det första jag ska göra när jag blir rik är att köpa villan där man spelade in Ture Sventon (anyone?) som ligger nere vid vattnet där..

Skaffade mig nyligen en sån där besöksräknare och gav mig på såvis in i Kims uttalade bloggkrig. Det jävliga är ju att räknaren börjar på N-O-L-L när den borde ligga på runt stadiga 3000 men ICKE då..

Vad skriver då mina vänner om .. josefine skriver om kläder, sandra om musik och kläder, andreas skriver om hur pissigt hans jobb är och Kim blandar friskt och passar även på att slå rekord i antal smeknamn på sina vänner.
Den som kommer närmast min blogg i såkallad ordbriljans är väl Morten då, men trots det verkar Andreas vara den som lockar besökarna. Antar att 90-talistfancluben inte vill släppa taget om värmdö gymnasiums hunk :)
Tänker inte länka till deras bloggar ... kriget ska ju vara ett krig, då kan man inte skicka förnödenheter till andra sidorna heller.

Ligger och funderar på vad jag ska ha för kläder ikväll.. antar att det kommer bli rätt svettigt och alldeles för fina kläder skulle vara alldeles för dumt och skulle således bli alldeles för...smutsigt!
Blir slitna jeansen, slitna sneakers och en t-shirt som får anses som hyffsat rockig.

Skäms nästan (inte) för att jag inte utnyttjar det fina vädret. Känns dock inte värt att vara ute i solen om man inte befinner sig på en strand, snickrar en koja eller sitter och glassar ute i skärgården på nån polares land. Även jag har krav förstår ni...

Tror det är dags för en frukost nu.. idag kan man ju inte slappa hursomhelst!

Ow.. måste ha ett låttips även idag och idag får det gå till följande artist:
Dolores O'Riordan - Ordinary day

she's drunk again and looking for score

Slackerdag i all ära men det här är ju olidligt.. det händer verkligen ingenting om dagarna.
Imorn blir det likadant men då har man ju nåt att se fram emot iaf på kvällen.. ARCTIC MONKEYS!
Det kommer bli råröj med eftersmak.. har redan börjat föra med alla favoritlåtarna.
En låt som jag tycker man ska lyssna på med ett bombastiskt trumlir är View from the afternoon en skön dänga och även den låten som fick mig att börja lyssna på dom.
Satt och youtubade och ramlade lite osökt in på offspring. Offspring väcker gamla minnen från forna sommardagar då man var ung, omyndig och oförstörd(nåja)..
Kastar in min absoluta favvolåt med offspring som får en att vilja göra nåt rockigt som att tex. kasta ut tv'n genom fönstret och pissa i smutstvätten.

The Offspring - Self Esteem

Nu ska jag nog klä på mig, försöka göra nåt av dagen.. lite lunch kanske nu när 16-tiden är i antågande.
Skulle behöva åka in till stan och köpa lite T-shirtar.. nåt rockigt till imorn kanske? Det hittar man nog enkelt på carlings..

åtekommer..

sjåpa däi'nte!

Sverige byter ju väder likt andra byter underkläder.
Igår stod regnet som spön i backen och då var ju förväntningarna på en uppföljning stora.. nejdå, då vaknar man 13.00 av att man håller på att drunkna av sin egen avdunstade svett och av att Henke ringer.
Verkar inte som om jag kan vakna om inte just Henke ringer och väcker mig, jag säger inte att jag tycker om det men det är så min kropp fungerar.
Hursomhelst så har vädret varit underbart idag.. Har lagt märke till att många vänner har mycket bilder och dylikt från sina vardagar publicerade på sina bloggar. Jag å andra sidan har än sålänge hållit mig till bra musikvideos och en bild på ett par shorts, antagligen kommer det nog fortsätta i den banan av följande orsaker:
1. Jag springer inte omkring med en systemkamera runt halsen hela dagarna
2. Min mobil har en VGA-kamera.. då kan jag lika gärna publicera bilder på gamla konstverk i oljefärg. Samma kvalitét ser ni.
3. Jag är inte fotogenisk för fem öre, dvs. jag fastnar inte på bild. Och på de lätträknade bilderna som jag väl hamnar på.. ja, då blir inte resultatet till min fördel så att säga.

Jag har (inte) mailat kungen och bett honom adla min vän Björn. Björn är en sådan man att när han väl uträttar något så är det så fantastiskt att han kan leva på det resten av månaden.. Håll i er.
Tog en liten tur till Forum idag, för att kolla kläder och hånle när min vän Martin "Bosse" jobbade på Expert. Han gjorde det med sån bravur att jag blev hungrig och BurgerKing blev då målet.
Vilka träffar man inte då, om inte vännerna Björn och Tryborn. Björn såg stolt ut, jag frågade vad som var fel.
Då visade han mig det som kommer ge mig skavsår på tummarna, gå likblek hela sommaren och förlora mitt liv..
GUITARHERO 1 & 2 ! Världens två utan tvekan bästa spel..
Väl hemma hos denne numera Kunglighet så fick jag pröva spelet i en battle mot Johan (som jag tyvärr förlorade). Trots att jag lider av tydliga brister i såväl fingerfärdighet som reaktionsförmåga så fastnade detta underbara spel på min hornhinna.. det är ju helt galet roligt och om jag nu ska bli bra på något annat än det jag redan är bra på så ska det tamefan vara guitarhero.

Den analkande veckan ser ut att bli lugn bortsett från en onsdag med jobb på söderstadion och en helg på Tv4, men det ska man väl överleva..

Nu ska jag jobba och dagdrömma om hur mina fingrar far fram över plastgitarren med de färgglada knapparna samtidigt som ZZtop's sharp dressed man vrålar ur högtalarna.

The day after....dagen efter

jamen då var ju midsommarafton till ända och vi går från och med nu mot mörkare tider.. det är mulet ute och jag är likaså.
Gårdagen var kalas av storartat slag hos kära Paula. Först lunch med sill och Ouzo och sen ett försök till grillmiddag och sen respass ut mot mina trakter där Paula hade piffat upp kåken till max.
Sebbes band lirade och det var rena afterski-stämningen när gyllenetider-hitsen började leta sig fram.. baren användes aldrig men vad gjorde väl det när man är ett sånt ölgeni. Två ölsorter som rockar min värld är Hoegaarden, en ljus öl som har en lätt smak av citrus, och Newcastle.. för folk som kan sin sak så behövs det ju ingen närmare beskrivning av den ölen..
Idag mår jag väldigt varierat... det är helt ok fast samtidigt så segt att jag inte tänker röra en ögonfrans förns det är dags att bege sig till jobbet..

Mina tankar går just nu till björne som hjärtligt slocknade på en soffa på festen och alla dessa ältabor som kanske aldrig kom hem.. och självklart till Paula som kommer vakna i ett inferno av burkar,flaskor,chips och potatissallad..

Sen vill jag kasta ris på idioterna som fick för sig att gästa festen vid 3. Som tur var så är man rätt len i käften, många vänner också så dessa neandertalare snackades ihjäl..

Nu blir det något frukostliknande.. typ vatten

Cause I'm a shoprocker yes I am!

Idag var man ledig.. och hur firas det bäst? Jo genom att låta en kvinna "tvinga" en till att spendera pengar.
Såhär några timmar efter så känns det sjukt värt det och om jag nånsin ska skaffa en stylist så är hon mannen för jobbet..
Ett 10 minuters besök på Björn Borg, sen hade man ett par sjukt fina skor.
10 minuter på Sea Life, sen hade man köpt sig ett par riktigt grymma shorts som kommer rocka i sommar..
15 minuter på Best of Brands, sen hade man ett par nya jeans av märke Filippa K.
Hade vi haft ett par minuter till så hade jag sannolikt haft några tröjor också men vi låter det ligga på is tycker jag!..
Lite förmidsommarkänsla hos Wibbe en stund.. öl, die hard och allmänt manlig stämning.
Imorgon blir det trallvänligt dagen lång.. hoppas alla får sig en sannerligen god midsommarafton.
Tänk på att det är en AFTON.. det betyder att det är befogat (se valborg), för såväl gammal som ung att dricka tills man skäms.
image1
Nord Cold Water Stoke

Justin T

Igår var den falsettsjungande fjunisen Justin Timberlake på besök i globen. Med sig hade han tagit youtube-stjärnskottet Esmee Lauders (lr nåt), Natacha Bedingfield och Timbaland. Det var sjukt tungt och Timbalands 20-minuters DJ-lekstuga går til historien som de bästa "extra-nummer" som gjorts. Ibland kan sånt där mest kännas som trist och som ett sätt att fördriva tiden, men igår.. han lekte med alla möjliga beats han kom på samtidigt som han spelade upp delar från vissa hits, samtidigt som de beatboxades flitigt. Samtidigt fick man se den coolaste videoshowen på länge.
Neh jag är fortfarande mållös va gällande konserten..den va sjukt bra helt enkelt.
Nu hamnar Justin & co med resten av alla konserter jag sett eller jobbat på:

Britney Spears
Red hot chili peppers
Backstreet Boys
In Flames
Children of the bodom
Lamb of god
Sahara Hotnights
Slayer
Bon Jovi
Papa Roach
Mötley Crüe
Mando Diao
Shakira
Bruce Springsteen
Gyllene Tider
P. Diddy
Snoop Dogg
Dolly Parton
Fattaru
Snook
Roger Waters
Bob Dylan
Black Sabbath
Europe
Nelly Furtado
Il Divo
Iron Maiden
Soundtrack of our lives
Dropkick Murphys
Ne-yo
Ryan Adams
Lordi
Nightwish
Melodifestivalen Finalen 2007

Efter tisdagen den 26e kan jag lägga till
Arctic Monkeys!

DOPPELDAJM!


Danzig - Mother

Där har ni rock som rock ska rockas! Gammal 90-talsdänga..

Jösses vilken affär lördagen blev.. Jobbet först och sen snabb färd till Claras där Malin som tidigare nämnt hade premiär som klubbvärd. Det blev en riktigt lyckad afton, dock väldigt få vänner som dök upp.. dåligt av er, bra av er som kom!
Vill tipsa om en drink som kommer tömma alla era konton... Fifty P! Underbar drink med en mystisk smak..
Fifty P:
4 cl Xanté (päronkonjak)

8-10 myntablad

4 limeklyftor

2 cl sockerlag

soda/7 up


Muddla myntan och limen, sen är det bara att trolla. Glöm inte krossisen heller...

Väldigt lik Mojiton men tycker Xantén gör mer än rommen..


Nu sitter man på jobbet och det ser ut att bli övertid idag. Övertid ett kvällspass på TV4 innebär en promenad hem från eriksvik vid 1.45 ungefär.. underbart om något.

Ännu en lugn vecka framför mig.. Ännu inga spikade planer för midsommar. Förslag som kommit fram är grillning (klassiskt), segla, storfest med band och fri bar.. mycket som låter kul, är dock fortfarande öppen för förslag sååååå spotta på mig bara...
Nu ska jag fixa mig en färdiglagad middag och käka mazarin.. bra runt kvällskvisten!


2 låtar som präglat min vecko-chartlist .. + lite krimskrams!


The Young  Punx! - You've got to...

David Guetta - Love is gone (skiiiiit i videon..njut av låten)

Till alla som undrade över hur min gårdag slutade så kan jag glatt meddela att den slutade helt i Martins favör.
Pizza (En Vatikan i Orminge) och sedan ett snabbt beslut om att dra till ranchen på Nacka Golfklubb och mörda några bollar. Vi köpte 4 polletter men maskinen tyckte annat och skänkte istället resten av alla bollar som fanns kvar. Så med en bra bit över 1000 bollar så hade vi ett stort lass att dra. Ett snabbt samtal på mobilen så var det nu Hampe, Jonas, Mohamed, Martin, Jag och Lojsan(hon fick dock agera cheerleader).
Till slut blev det tråkigt att stå och slå bollar utan att högarna krympte, så vi fyllde jonas byxor med bollar och sen åkte vi hem..självklart tömde vi hans byxor först.
Ikväll ska jag vara barback på Trädgården.. inte bartender, ni förstår säkert att jag ställer mig morrandes till detta men ibland får man ställa upp helt enkelt.
Annars kommer helgen bli riktigt gemytlig.. lika bra att jag skriver upp planerna nu för jag lär inte ta mig tid att blogga någe.
Ikväll blir det som sagt jobb, imorn en snabbvisit på TV4 och sen på min tjejkompis premiär som klubbvärd på Claras, är det någon som känner för att joina på denna tillställning så är det bara att säga till så skriver jag upp dig och dina vänner på listan. Ni får även en drink var..
Söndag bör inte bli alltför tung, så lämnar den öppen för ev. aktiviteter...meeeen TV4 på kvällen dåra.
Nu ringde mamma och tyckte jag skulle ramla ut i solen en stund.. jag har inte riktigt hajjat det där med att sola. Det är så sjukt tråkigt, visst man får plikta med att se ut som en strålkastare om man inte gör det men ge mig något att göra ute så skulle det vara så mycke roligare.
Montera upp en hinderbana utanför vettja så kommer man ha mig klättrandes dagarna i ända..kanske.

Menmen, väl mött på trädgården ikväll och ring för listan imorgon..

keps

Vad händer om man kastar in 10 bartenders och 15 diverse barpersonal i en lokal som dom jobbat och slitigt i...och sedan klargör att det är fri bar som gäller?
Tror inte jag ska behöva ge er fler vinkar.. det fuckar ur helt enkelt.
Först träffades vi i chefens lägenhet vid Thorildsplan, det grillades och öl och vin förtärdes i vanlig anda.
Sen blev de rastlös taxi till Umbra.. där blev det goda fördrinkar.
Baccardi Apple
Apple Sour
Sockerlag
Citron och riiiiikligt med is.. sen ner med allt i en mixer och kör på.
God mat fick snarare agera fyllekäk. Det är nämligen så att när barfolk själva får dricka så prövas alla drinkar man aldrig själv druckit.. de blir en sorts princip.
Sen mot de senare timmarna kom studentskiveansvarige Bojan i sin nyinköpta Audi TT och sa att han hade en liten surprise för cheferna... 2 strippor.
Lite förvånad över mig själv, tyckte inte alls de va nå vidare fascinerande. Vakterna verkade dock helt tagna av det hela och satt med stora ögon och tittade på spekaklet som varade i sisådär 10 min.
Efter det började det hela dö ut.. nu satsade folk mest på att få i sig allt dom beställt.. typiskt svenskt att beställa mer än man klarar av...speciellt om det är gratis dvs.
Själv drog jag mig därifrån vid 00-tiden och gjorde McDonalds en visit. Kvart i 1 ramlade man in i sin kåk...

Idag känns pizza som en lämplig rehabmat för min hårt sargade mage..
Martin vill köra på Pizza
Sara vill väcka Camilla (som för övrigt också var ute och slarva igår)
Wiberg vill in till stan och dricka öl, samt kolla in fula/snygga människor
Josefine vill att jag kommer på personalfest ikväll med, TV4's denna gång

Vad jag nu väljer att göra märker ni om morgondagen får ett inlägg...
 

tjuufffff


time to update fomos!

Antar att det är dags att man gör slag i saken och uppdaterar sidan som blivit något av samhällets vattenhål.
Jag är sjukt rastlös.. inge jobb förns på fredag och det är fett annoying.
Jag är nog en av dom som gläds lite åt de smått risiga vädret idag..för en gångs skull så slipper jag ta en dusch mellan andetagen.

Rätt skönt ändå att få lite slackertid tilldelad, för de har varit åka-av ett tag nu. Fest och jobb har korsat varandra flitigt så till den grad att jag knappt blir bakis längre, förutom en liten historia i fredags då men de får mer ses som en ordentlig avslutning på alla skivorna.
Skivorna i år har varit helt ok.. men slutskivorna är väl dom som förtjänar mest att jämföras.
Nackas - helt off the hook, bästa skivan på ett bra tag. Eftersom vår egna slutskiva var sådär lagom kass förra året så tog nästan samtliga 87or chansen att parta igen det..
Walthers - 3-400 pers som mest minglade runt.. det dracks väl en del, tyvärr hann det nyktras till mellan drinkarna då bartendrarna i innebaren höll väldigt lås klass. Kändes mest som en reunion då man träffade alla möjliga gamla vänner och kollegor.
Värmdös - Hade alla förutsättningar att bli som Nackas men det kändes som en riktigt trött tillställning. Dock bra med folk och det är ju alltid uppskattat på alla sätt..
Observera att alla dessa skivor var på Trädgården!

Lirat fotbollstennis också.. mina fötter är helt förstörda. Hälarna var känsliga som jag vet inte vad och ett hääärligt skavsår hade hittat hem till mina kära.

Får uppdatera mera senare.. nu är lunch på sin plats och den frusna pizzan lockar